Laagste prijsgarantie

De Vrouwe van Stavoren

We hebben de beste aanbieders voor Hotel De Vrouwe van Stavoren voor je op een rij gezet:

7.9GoedScore uit 25 reviews

Hotel info

• Draadloos internet
  • Huisdieren toegestaan
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

25 Reviews over De Vrouwe van Stavoren

• 8Mirella29-03-2022

Super!!

Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. Hebben een nacht in een wijnvat geslapen. Het bed lag heerlijk. De accommodatie was gezellig en knus.(niet te klein) personeel was allemaal even aardig ook het schoonmaak personeel. Ontbijt was perfect.

• 9Kamers
    • 9Eten
    • 6Ligging
    • 9Hygiëne
  • 7Heidi14-08-2020

Helaas een beetje teleurgesteld

Wij hebben 1 nacht in een wijnvat geslapen. Een leuk concept en kamers zijn mooi en schoon. Diner en ontbijt is oké maar niet bijzonder. Het hoofdgebouw is van binnen gedateerd en buitenom erg slecht onderhouden. Ontzettend veel spinnenwebben en erg vieze ramen o.a. Dit geeft geen schone en frisse uitstraling. In het gebouw en op de kamers geen airco aanwezig. Personeel liep met grote zweetdruppels op hun gezicht en natte haren door transpiratie te serveren. Absoluut niet fris als je carpaccio geserveerd wordt. Maar wel logisch als het buiten en binnen in het pand 35 graden is. In ons wijnvat was het 28 graden. Bijzonder slecht geslapen door de warmte. ‘S nachts zelfs de deur opengezet naar buiten toe omdat we het anders niet volhielden.

• 5Prijs/kwaliteit
    • 6Kamers
    • 7Hygiëne
  • 7Dirksen-Jager03-02-2019

Dit is wel héél bijzonder wakker worden!

Afgelopen nacht hebben wij geslapen in een Wijnvat Groot. Het wijnvat zelf ziet er goed uit. De 2e ruimte betreft een zitkamer met een smart tv. Waarachter een mooie badkamer verscholen zit.

's Avonds hebben wij gegeten bij Schots restaurant de Koebrug, waar je echt even de Schotse sferen beleefd.

Het bed sliep prima... Het is een raar idee wakker te worden in een vat dat ooit vol heeft gezeten met wijn. Na een lekker ontbijt hebben we uitgecheckt.

Pluspunten: Heel bijzondere slaapplek / Schoon / Fles wijn met mooi etiket cadeau / Goed ontbijt; inclusief muffins.

Minpunten: Wij misten sfeerverlichting in de badkamer. De lichtsensor stond op een te korte tijd afgesteld, waardoor je steeds moest zwaaien om de lamp weer aan te krijgen. Als je onder de douche staat moet je zelfs de cabine verlaten om het licht weer aan te krijgen. Na melding gaf mevrouw aan dit vaker te horen, maar leek niet van plan hier iets mee te gaan doen..Jammer!

• 7Ligging
    • 7Kamers
  • 9HJ Vedder03-11-2018

Wat een ervaring!!

Super verblijf! Geslapen in een Wijnvat. Een fantastische ervaring. Kamer super fris, schoon, modern en nu zo in dit seizoen ook heerlijk verwarmt. Lekker ligband en regendouche. Verderop in het dorp heerlijk gegeten bij Schots restaurant stadsboerderij de Koebrug. Al met al echt iets om ooit eens meegemaakt te hebben. Let bij het reserveren wel op dat je een wijnvat boekt. Het hotel heeft namelijk ook “gewone” kamers!

• 10Kamers
    • 10Hygiëne
  • 8Arjan04-07-2018

Lekker overnacht in een goed bed.

Nachtje geslapen op een normale kamer, keurig verzorgd en schoon. Viel ons op de het Vrouwke wat ouder wordt en dat enig onderhoud aan de buitenzijde haar weer op niveau kan brengen. Binnen dan ook gelijk maar van deze tijd maken (vergeet toiletten niet) Alles wat uit de keuken kwam (diner en ontbijt) was overigens goed.

• 8Service
    • 7Eten
  • 7jan en ans willemsen06-09-2017

prima hotel in zuid west friesland

goede ligging, mooi terras, aardige bediening, jammer van die plastic serre

• 7Eten
    • 6Kamers
  • 7Lisanne22-08-2017

Prima hotel

Wij hadden het spontane idee om een weekendje friesland te doen en hebben dezelfde dag dat we vertrokken gebeld met het hotel of er nog plek was. Er zou nog een klein (oud) wijnvat beschikbaar zijn. Mijn vriend had nadrukkelijk gevraagd of er een tweepersoonsbed in zat en dit werd bevestigd aan de telefoon. Toen we daar aan kwamen bleek er in het oude wijnvat GEEN tweepersoonsbed te zitten. Tevens vond ik persoonlijk het oude wijnvat heel muffig ruiken en oudbollig. Na lang overleg hadden we een nieuw wijnvat gekregen (hadden mensen geanulleerd). Dit is door de eigenaar vriendelijk opgelost. Echter moest mijn vriend daar wel erg zijn best voor doen bij het meisje van de receptie die we in eerste instantie spraken. Die dacht weinig of eigenlijk helemaal niet mee. Pas toen de eigenaar kwam is het keurig opgelost en is er ook schapelijk gedaan over de prijs.

Ontbijt vond ik niet veel aan... beetje simpel maar verder wel prima. Overigens was in ons wijnvat (nr 5) de warmtereglaar van de douche stuk.

• 9Ingrid28-08-2016

Slapen in een wijnvat: geweldige ervaring !

Bij vrouwe van Stavoren geslapen in een heel ruim en mooi wijnvat. Deze zijn er nieuw bijgekomen in mei 2016. Ze zijn modern en knus ingericht. Het is er schoon en netjes. Mooie badkamer met bad en grote douche. Wij hebben er enorm genoten. De bediening is zeer vriendelijk en behulpzaam. De ligging is geweldig, aan de haven van Stavoren. De fietsen kun je in een grote schuur zetten. Ontbijt is goed verzorgd, ruime keuze. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

• 9Prijs/kwaliteit
    • 9Kamers
  • 4ca09-05-2013

Zonde van je geld!

In een wijnvat geslapen. Zonde van ons geld! Het hotel is nogal gedateerd. Er stond een kapotte kleine oude kleurentelevisie, de badkamer is oud en groen. De bedden waren slecht! Verder biedt het weinig comfort, maar goed voor een nacht een grappige ervaring zo'n vat. Het ergste was het eten en drinken in het hotel. Wij komen in een wijnvat slapen en dan verwacht je een lekkere wijn, echter deze wijn was echt niet te hachelen. Vreemd concept op die manier. Verder stond tijdens het diner gewoon de radio aan met filemeldingen, niet heel sfeervol. Het eten was gewoon niet lekker! Een cafetaria-achtig tafereel. Echt geen aanrader.

• 7Ligging
    • 4Prijs/kwaliteit
    • 1Eten
    • 4Kamers
  • 8Harma01-04-2013

heerlijk rustig

dit hotel geboekt om een paar dagen tot rust te komen. Enorm naar ons zin gehad. Kamer was prima in orde, ontbijt ook uitstekend. Personeel is vriendelijk. Je wordt hier nog echt als mens behandeld, je bent geen nummer zoals vaak gebeurt bij de grotere hotelketens.

• 8Service
    • 8Prijs/kwaliteit