Laagste prijsgarantie

Marderleane 2, 8572 WG

9.1FenomenaalScore uit 4 reviews

Geweldig verblijf
Door Mieke op 15-08-2023

Vriendelijk onthaal, mooie goed verzorgde kamer, geweldig uitgebreid ontbijt. Rustig gelegen. Zeker voor herhaling vatbaar..

Prachtige B&B op een unieke locatie.
Door Peter Gunwaay op 28-04-2014

Na een bijzonder gastvrije ontvangst was onze kamer een echte verrassing, ruim, schoon en vol luxe. We hebben genoten van het iverdadige ontbijt. Wij gaan hier vaker naar toe dat staat vast.

Huiselijke ontspannen sfeer!
Door H.Wiegerinck op 22-04-2014

Bed and Breakfast Rijsterbosch ligt aan de rand van een bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt recreëren. Ook voor de watersportliefhebbers is dit een ideale stek want op iets meer dan 2 km afstand ligt het IJsselmeer! Zelfs aan de paardenliefhebbers is gedacht...die kunnen ook gewoon met hun paard komen logeren want deze wordt dan iets verderop op stal gezet! Het pand is grondig gerenoveerd en zit er prachtig uit! De slaapkamers zijn sfeervol ingericht en hebben ieder een eigen karakter en badkamer! . Ook de woon/eetkamer ademt een warme en huiselijke sfeer uit waardoor je je meteen op je gemak voelt! Voor de gasten is er buiten een terras aangelegd waar je heerlijk kunt ontspannen of zelfs een BBQ mag houden! Voor de passanten is er ook een prachtig terras waar men, voor of na een boswandeling, een lekker bakje koffie met gebak kan nuttigen. Kortom...een aanrader voor diegenen die wil genieten van een paar heerlijke dagen in Rijs, Friesland!

Fantastische locatie
Door Leo Waaijer op 17-04-2014

Rijsterbosch is een leuke B&B gelegen op een hele mooie locatie met vriendelijke gastvrouw en gastheer. Hele mooie romantische kamers, schoon en keurig onderhouden. Gezellige woonkamer, ideaal voor de nodige rust en een huiselijk interieur. Een aanrader.