Het kleine Paradijs
Bed & Breakfast
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Meilahuzen 9, 8734 GA |
Het kleine Paradijs
Van vrijdag tot zondag hebben wij in de uilenspiegel geslapen. Fantastische dagen gehad, de boomhut was een bijzondere ervaring en vooral in de avond prachtig met alle lichten. De eigenaren Linda en Mathijs zijn heel behulpzaam en enthousiast! Gedurende dit weekend hebben we ook genoten van de sauna en hebben we Sneek en Bolsward kunnen verkennen! Het kleine Paradijs is zeker een aanrader!!!
Als 25-jarig huwelijkskado een overnachting in de boomhut gekregen. De boomhut was prachtig versierd en we werden zeer gastvrij ontvangen. De boomhut is heel knus en de omgeving is heerlijk rustig. Een mooie herinnering gemaakt!
Een lang weekend doorgebracht in de groepsruimte Het Kabinet.We zijn even heerlijk tot rust gekomen. Het kleine Paradijs heeft enthousiaste nieuwe eigenaren die met veel energie aan de slag zijn gegaan. Het Kabinet is al duidelijk flink opgeknapt en is absoluut een aanrader. Het kleine paradijs is een prachtig stuk Friesland waar je heerlijk en eindeloos kunt wandelen, fietsen, hardlopen etc. Echte Friese plaatsen als Bolsward en Sneek in de buurt. Kortom een aanrader.
Wij (gezin met drie zoontjes van 9,6,2) verbleven in de yurt. Het was een aangename welkomst, er was een flesje wijn, koffie...voorzien en de radiator stond op . Het was koud in de yurt maar mits de open haard brandende te houden konden we ons verwarmen. Het domein zelf was heel mooi, wij hadden het geluk dat het had gesneeuwd en dat was prachtig om te zien. De kindjes wilden niet naar huis, zo leuk vonden ze het in de yurt! De laatste dag hadden we ontbijt gereserveerd. Dat was prima in orde. We hebben genoten en willen zeker nog eens terug in een ander seizoen! Tip: in Leeuwarden valt heel wat te zien!