Summio Waterpark Zwartkruis
We hebben de beste aanbieders voor Summio Waterpark Zwartkruis voor je op een rij gezet:
Over Summio Waterpark Zwartkruis
Summio Waterpark Zwartkruis, jouw ultieme vakantieparadijs aan het water! Geniet van luxe watervilla's met een eigen aanlegsteiger, omgeven door de prachtige Friese meren. Ontdek de waterrijke omgeving per boot, fiets of te voet, of ontspan op het park met diverse faciliteiten. Summio Waterpark Zwartkruis, dé plek voor een onvergetelijke vakantie vol waterplezier en Friese charme.
Landgoed Eysingastate
VakantieparkSummio Buitenplaats de Hildenberg
VakantieparkLandal Esonstad
Vakantiepark
Locatie en omgeving
Summio Waterpark Zwartkruis ligt in Noardburgum, Friesland, direct aan het Bergumermeer. Het park is omgeven door water en groen en biedt een prachtig uitzicht op het meer. In de omgeving zijn talloze watersportmogelijkheden, zoals zeilen, windsurfen, suppen en vissen. Ook zijn er diverse fiets- en wandelroutes te vinden, langs de Friese meren en door de omliggende weilanden en dorpjes. Nationaal Park De Alde Feanen, een uniek laagveenmoerasgebied met een rijke flora en fauna, ligt op korte afstand van het park en is zeker een bezoek waard. Summio Waterpark Zwartkruis is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Drachten, op ongeveer 15 kilometer afstand. Vanaf het station kun je een bus nemen naar Noardburgum of een taxi nemen naar het park
Services & faciliteiten
Summio Waterpark Zwartkruis biedt diverse faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Er is een receptie waar je terecht kunt voor informatie en vragen. Daarnaast beschikt het park over een jachthaven, een fietsverhuur en gratis wifi in de vakantiehuizen.
Accommodaties
Summio Waterpark Zwartkruis biedt luxe watervilla's aan, direct gelegen aan het water. De villa's zijn modern en comfortabel ingericht en beschikken over een ruime woonkamer, een compleet uitgeruste keuken en comfortabele slaapkamers. Elke villa heeft een eigen aanlegsteiger, waar je je boot kunt aanmeren. Sommige villa's beschikken over een privé wellness met sauna en buitenbubbelbad.
Op Summio Waterpark Zwartkruis zijn huisdieren op aanvraag toegestaan. Het is mogelijk om een voorkeur te hebben voor een bepaalde villa, maar dit is niet gegarandeerd. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
In de beoordelingen wordt duidelijk dat vakantiegangers vooral te spreken zijn over het mooie en ruime huis, voorzien van alle gemakken. De heerlijke tuin met jacuzzi en het prachtige uitzicht worden veelvuldig geprezen. Ook de omgeving biedt voor ieder wat wils, van het bezoeken van leuke plaatsen tot aan fietsen, wandelen, en vissen. Verder wordt de huiselijke sfeer en de fijne jacuzzi als zeer positief ervaren. Als kers op de taart wordt gesuggereerd dat deze plek in de zomermaanden garant staat voor topvakanties. Kortom, een echte aanrader voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een combinatie van luxe, natuur en activiteiten.
Fietsverhuur
Adresgegevens | Rijksstraatweg 78, 9257 DV |
Summio Waterpark Zwartkruis
Erg mooi en ruim huis, van alle gemakken voorzien. Heerlijke tuin met jacuzzi en prachtig uitzicht. In de omgeving genoeg te ondernemen, van leuke plaatsen bezoeken tot fietsen, wandelen, en vissen.
Met 6 volwassenen een baby en hond. Een 12 persoons huis nadat natuurhuis.nl ons doodleuk vertelde dat ons huis vol was. Aangezien we al onderweg waren kregen we dit huis Nou dat was geen straf, echt fantastisch. Vanuit je huis in t water en prachtig weer. Wat wil je nog meer. We hebben het huis ook keurig achtergelaten, op een paar kleine dingen na kwamen we er ook zo in. Ik lees problemen over de borg maar daar kan ik nog niks over zeggen. Die komt nog en ik verwacht ook echt geen problemen met deze mensen. Een echte aanrader!!!!!
Mooi huisje van buiten, maar zeker niet goed onderhouden. Keuken smerig, oven te smerig hele huis rook aangebrand bij gebruik. Sauna ook niet schoon. Overal haren en stof op de grond. Op en tussen de bank kom je viezigheid tegen. Beddengoed vlekken. Wij vonden het zeker het geld niet waard.
Summio Waterpark Zwartkruis
Het was, ondanks het weer, een topweekend! Genoten van de mooie accomodatie, fijne jacuzzi en huiselijke sfeer. Een verbeterpuntje zou een kleine speeltuin zijn voor de kinderen, verder helemaal super. Zeker in de zomermaanden moeten dit topvakanties zijn
Er is niks aan voorzieningen op het park. Wel was het een heerlijke villa met een top jacuzzi.