Sporthotel Iselmar
- Kinderzwembad
- Bubbelbad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Sporthotel Iselmar voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer goede service Ga naar accommodatieGolden Tulip Tjaarda Oranjewoud
HotelZeer goede service Ga naar accommodatieVan der Valk Wolvega
HotelZeer goede service Ga naar accommodatieFletcher Stadhouderlijk Hof
HotelPrachtig gelegen
- Rianne Middelkoop04-04-2022
Heerlijk nachtje weg, ruime kamer, fijn zwembad
Wil je er echt even uit met het hele gezin? Dan is dit een hele fijne accommodatie. Wij hadden een riante familie kamer wat met twee slaapkamers, een woonkamer waar met gemak een extra bed in paste, luxe badkamer en ruim balkon met uitzicht op de sfeervolle haven. Maar wat ons het meest aantrok was het fijne zwembad met bubbelbad, stoombad en sauna waar we goed gebruik van hebben gemaakt. Goede bedden en de volgende dag een heerlijk ontbijt met volop keus voordat we Friesland ontdekt hebben en de schaatsers in Heereveen hebben aangemoedigd. Het voelde als een gastvrije mini break die zekere voor herhaling vatbaar is!
- Wilma kamermans10-08-2021
Fantastisch
Zeer vriendelijk en betrokken personeel. Ik had mijn been gebroken tijdens deze vakantie en het hele team heeft ervoor gezorgd dat we toch nog een fijn vakantie gevoel kregen. Ze zorgden met zijn allen dat er steeds ijs voor mijn been was, hielpen met het bellen voor medische hulp, brachten eten en extra lekkers op de kamer, kortom, we voelden ons zeer welkom.En buiten dat genoten we van het prachtige uitzicht op de haven.
- Erik & Sandya10-08-2021
Op papier erg goed, maar kijk uit of profiel past
Zeker niet voor iedereen, maar als het profiel bij u past een goede keuze.Erg goed: grote kamers, mooie badkamers met douche en bubbelbad. Vriendelijk personeel, huurfietsen, prima zwembad(je) met sauna en 2 jacuzzis.Gemiddeld: maaltijden. Diners best goed ondanks beperkt menu. Ontbijt werd nog op kamer geserveerd, omdat er ook veel jachthaven-gasten voor ontbijt komen en het buffetrestaurant te vol zou worden met hotelgasten plus externe gasten. Als room service ontbijt zeker niet slecht.Tegenvallend: badkamer begon sleet te tonen, alledrie de mengkranen haperden geregeld voor temperatuur bijstellen. Ook zat onze kamer dichtbij het Partykasteel-deel; gelukkig nog geen parties toegestaan, maar als dat weer open gaat is het hotel sterk af te raden in het weekend voor wie enige avond- en nachtrust wenst.
- Wilma Kamermans14-06-2021
Fantastisch
Ontzettend vriendelijk en betrokken personeel, dat er voor zorgde dat wij ondanks een handicap van een gebroken been ons verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zodat we toch nog een vakantiegelden hadden. Van in het begin verzorgen met ijs op de gezwollen plek, het brengen van eten naar de kamer, het telefoneren met de huisartsenpost, Voorzien van pijnstillers, niks was te veel. Alle lof!!! En daarbij de prachtige locatie. Wij gaan zeker terug.
- deKoning15-02-2021
Mooie en ruime (bruids)suite
Was een heerlijk verblijf hele ruime en nette kamer. (we verbleven in de suite)Het personeel was onwijs vriendelijk en het is allemaal erg goed geregeld met de maatregelen.Een heerlijk diner op de kamer gehad en het ontbijt was ook top, lekker vers!
- Christel Smit26-11-2020
Super service, en warme gezellige sfeer!!
Zo'n vriendelijke personeel. Prima grote kamer en echt huiselijke sfeer in bar/restaurant. Ondanks klein ongelukje, geen gebruik kunnen maken van alle heerlijke faciliteiten. Maar Hester van de receptie zo lief en attent! Bedankt voor alle vriendelijkheid en Niels van het Restaurant en de rest van barpersoneel even zo aardig!! Komen zeker terug 😃
- Drenth08-11-2020
Er even tussenuit.
Lekker een nachtje weg. We hadden een nette kamer met lekkere bedden. De badkamer is wat gedateerd maar heel schoon en bevat een whirlpool en aparte douchecabine. We hebben gegeten in het restaurant ontbijt en diner waren erg lekker. Lemmer is een gezellig dorp met veel winkels kortom, wij komen zeker een keer terug.
- Hartkamp09-09-2020
Oud hotel vriendelijk personeel
Dit moet een viersterrenhotel zijn maar dat klopt echt niet. Het geheel maakt een vervallen indruk. De eigenaar mag blij zijn met het personeel want die zijn super vriendelijk. Het hotel zelf heeft een grondige renovatie nodig. Het hotel ligt redelijk dicht bij het centrum van Lemmer en het is een leuk plaatsje om te bezoeken. Prijs van de kamers zijn te duur voor hetgeen je er voor krijgt.
- Wim12-08-2020
Jammer dat het zo moet
Heel mooi hotel hele lieve mensen maar de grote BAAS mag wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg in zijn handen knijpen met dit personeel Die houden het hotel in stand maar hij moest zich kapot schamen dat hij geen goede WIFI HEEFT GEEN AIRCO'S HET PERSONEEL MOET GEWOON WERKEN MET 38.C JE betaalt 125 per nacht maar je kunt niet slapen en je heb ook geen wifi en dat in 2020 Dit had al in 2000 op gelost moeten zijn maar hij zal zijn zakken wel vol proppen Over de rug van het personeel dus niet boeken voor al niet in de zomermaanden Zo llang er geen goede voorzieningen zijn
Hotel Sporthotel Iselmar info
- SportschoolBeschikbaar (1)
- BowlingBeschikbaar (4)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Masker verplichtBeschikbaar
- AdresgegevensPlattedijk 16, 8531 PC