Post-Plaza Hotel en Grand Café
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer schoon Ga naar accommodatieGolden Tulip Tjaarda Oranjewoud
HotelZeer goede service Ga naar accommodatieAan de Wymerts
HotelZeer goede service Ga naar accommodatieStrandhotel Vigilante
HotelGoed eten
Post-Plaza Hotel en Grand Café
Het hotel heeft een prachtige ambiance, maar nog fijner is wel de sfeer die door het oprecht vriendelijke personeel gecreëerd wordt. Je voelt je als gast snel op je gemak. We hebben van elke seconde genoten en niets aan te merken...nee, echt niet.
Dit Hotel in hartje Leeuwarden is een bijzonder hotel. Het is gevestigd in een oud PTT pand. Hiervan zijn heel veel kenmerken bewaard gebleven. Een uitstekende mix van oud en nieuw. Net zo bijzonder als het pand zelf is de beleving om er te verblijven. Hele mooie kamers, zeer netjes en ruim, modern en luxe. Het personeel is zeer vriendelijk en professioneel zoals je van een goede horeca zaak mag verwachten. Eten en drinken perfect geserveerd en van hoge kwaliteit. Voor ons een vette 10 met griffel !
Mooi oud hotel.. was een postkantoor en die accenten zie je nog terug. Heel aardig personeel. Wij hadden een luxe kamer. Deze was ruim. Ook de douche was heerlijk... puntje van kritiek... de kussens zijn slecht... ontbijt zeker bijboeken.. erg goede kwaliteit. De eigen gebrande koffie is subliem. Wij hebben 4 heerlijke dagen gehad
Post-Plaza Hotel en Grand Café
Geweldig hotel, enthousiast personeel, goede bedden, fijne badkamer met regendouche, heerlijk ontbijt.
Een prima hotel , perfect ontbijt , ruime nette kamers en zeer vriendelijk personeel, zeker voor herhaling vatbaar !!!
Post-Plaza Hotel en Grand Café info
- AirconditioningBeschikbaar