Veensluis 20
- Waardering
- Hygiëne
Bed & Breakfast info
- Draadloos internet
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Aleid Collaris12-11-2016
Een schitterend verblijf bij Veensluis 20!
Ik werd gastvrij ontvangen door Hanneke. Dat zij met liefde haar mooie B&B runt, is te zien. Ik had een prachtige kamer tot mijn beschikking, met alle (moderne) gemakken voorzien. De kamer heeft zelfs een groot balkon, heerlijk wanneer het een mooie dag is! Een ruime kamer, met een heerlijk bed en fijne douche. Ik kreeg een lekker ontbijt, welke in de ochtend klaar werd gezet. Ik vond het prettig dat ik daardoor op de kamer kon ontbijten. Ik raad Veenhuis 20 dus ook zeker aan!
- Jan en Ella Weidijk29-07-2016
Boven verwachting!!
Veensluis 20 ligt aan de buitenrand van Heerenveen, in een groene omgeving. De B&B heeft een eigen opgang en bestaat uit een woon/slaapkamer, eigen toilet en badkamer en een ruim balkon. De kamer is gezellig ingericht en bevat vele handige snufjes. De bedden sliepen lekker. Badkamer is van alles voorzien. Er is een mogelijkheid om koffie te zetten in een naast gelegen pantry. Waterkoker staat in de kamer. 's Morgens bracht Hanneke, de eigenaresse, ons een uitgebreid ontbijt op het door ons uitgekozen tijdstip. Gratis WiFi. Het was voor ons de eerste keer dat we gebruik maakte van een B&B maar na Veensluis 20 zullen we er zeker vaker gebruik van gaan maken. Maar of dit te overtreffen valt betwijfel ik.
- Ron en Margriet20-06-2016
- Wil en Joyce21-12-2015
Heel rustig en goed Bread & breakfast.
Ontvangst is heel hartelijk en goed. Alles wordt goed uitgelegd en een koffieapparaat en koelkast aanwezig. Wanneer je evt iets mocht missen dan kun je bellen en wordt het geregeld. Het ontbijt is goed en veel en elke dag anders ( was er drie dagen ) De gastvrouw komt tussen door nog ff vragen of er nog wensen zijn. We komen er al meerdere jaren. Het is zeer aan te raden.
Bed & Breakfast Veensluis 20 info
Het complex