Vakantiepark Bloemketerp
We hebben de beste aanbieders voor Vakantiepark Bloemketerp voor je op een rij gezet:
- Waardering
- E-mailadres[email protected]
- WebsiteVakantiepark Bloemketerp
- Fam. Oude Tijdhof06-09-2021
Gezellig
Douches en toiletten werden geregeld en goed gepoetst. De dames bij de receptie waren zeer behulpzaam. De begroeiing rondom de staanplaatsen was te groot. Zeker de hoeveelheid brandnetels was veel en hoog. Die horen eigenlijk niet thuis op een camping.
- Fam van der Veen30-08-2021
Leuke camping en goede schone douches en toiletten
- H.V.S.04-09-2020
Comfortabele plek en mooie uitvalsbasis de Wadden
Superaardig, behulpzaam personeel! Monkeytown leuk voor jonge kinderen. Zwembad goed geregeld. Snackbar prima. Supermarkten om de hoek maar wel mooi uit het zicht. Franeker rustig maar mooi stadje. Trein kwartiertje lopen. Mooie uitvalsbasis voor een dagje Vlieland en Terschelling. Huisje schoonmaak ondanks Covid maatregelen mag beter. Ligt niet aan de schoonmakers maar aan de te beperkte tijd voor schoonmaak in de huisjes.
- Stuijk20-08-2020
Geweldige camping, zeker aan te raden!!!!
- Tichelaar09-07-2020
Fantastisch.
Hier voor mijn werk 4 weken geweest. Fijne tijd gehad. Huisje wel netjes alleen iets verouderd, vooral de keuken zijn toe aan vernieuwing. Aardige dames op de receptie en een goede keuken in het restaurant. Jammer dat ze nog niet zoveel open waren in de horeca. Maar kan iedereen het restaurant aanraden. Ook zeker fijn zijn de ah en Lidl die achter het park liggen en het centrum is op 5 minuten loopafstand.
- De Vries21-06-2020
Geweldig
Heerlijk genoten van een weekendje Franeker. Leuk om het stukje Friesland te ontdekken. Wij komen hier zeker terug. We verder enorm vriendelijk ontvangen en de keuken van het restaurant is een aanrader. Heerlijk gegeten op een prachtig zonnig terras.
- Piet en Klara15-03-2020
- Lola20-12-2019
Vresselijk, nooit meer!
- Bijlsma15-07-2018
genieten
Wat een fantastisch weekend hebben wij gehad, mooie vakantie woningen en heerlijk gegeten. Echt een aanrader het restaurant. Voor een camping / recreatiepark een hele goede bartaalbare keuken. Verder hadden we een mooie ruime plaats op de camping met veel groen wat keurig was onderhouden. Wij komen zeker terug!
- Ger Evink29-05-2018
Een prima weekend.
Bloemketerp. Verrassend deze camping vlakbij het centrum van Franeker. Mooi aangelegde terreintjes, met ruime plaatsen. Een ideaal startpunt voor het verkennen van het noorden van Friesland. Wij hebben van hieruit, op de fiets, de fonteinen ( geplaatst i.v.m. Leeuwarden Culturele Hoofdstad ) van Franeker, Harlingen en Bolsward opgezocht. Een rondje van 55 km. Mooie fonteinen en een mooie fietstocht over het Friese platteland. Bij terugkomst op de camping heerlijk gegeten in het bij de camping horende restaurant.
Vakantiepark Bloemketerp info
- CafeBeschikbaar (1)