Laagste prijsgarantie

• 9.9Waardering

Bed & Breakfast info

• Rolstoel toegankelijk
Meer bed & breakfast info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

7 Reviews over Farmhouse Prikkebosk

• 10Loes07-11-2021

Uitmuntend!!❤

Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie heb je hier. Alles is voorhanden en niks is teveel. Zeer gastvrij. Zeker met jonge kinderen een echte aanrader. Ook in de omgeving genoeg te zien en te doen.❤

• 10Stephanie17-10-2020

Heerlijk verblijf bij de boer.

Wat een heerlijk plekje is dit! We hadden de familiekamer met bad en die was echt van alle gemakken voorzien. Ook hebben we twee keer van het heerlijke ontbijt genoten van Hieke. Het is een prachtig oud pand en alles is met zorg onderhouden en ingericht. Voor de kinderen is het 1 groot paradijs: buiten op de tractors en fietsen, trampoline en spelen met de kittens. En ook nog helpen met het voederen van kalfjes,kippen en poezen. Op 5 minuutjes rijden heb je het winkelcentrum van Damwald en op een kwartiertje sta je in Dokkum. Het is een mooie omgeving en er is genoeg te doen. Als je een rustige plek zoekt waar je je meteen thuis voelt, dan is dit de place to be!

• 9Ligging
  • 10Raf16-05-2018

Super

Rustige ligging . Iedereen heeft ervan van genoten. Heerlijk ontbijt prachtige kamers super ontvangst kortom alles was top.

• 9S. Zantinge12-06-2016

Aanrader

Mooi en met zorg ingericht. We beschikten over 2 kamers. 1 voor de ouders, 1 voor de kinderen, zij sliepen met plezier in de gezellige en knusse beddestee. Ontbijt was goed verzorgd en de rest kon meegenomen voor de lunch. In het dorpje zelf stuiten we nog op een prachtige autohandel met allerlei old timers en mochten we even rondkijken. Verder was het voor ons een goede uitvalsbasis voor een dagje Ameland, Franeker (Planetarium), shoppen in Leeuwarden en de mummiekelder in Wieuwerd. De kinderen hebben nog heerlijk gespeeld op het vlot in de sloot naast de B&B enj gespeeld met de spelletjes die klaarstonden in de kast.

• 8Ligging
  • 10Jan Lam06-05-2016

fantastisch verblijf, groen, gastvrij, sympathiek

Je verblijft in een ruim honderd jaar oude, maar modern gerestaureerde boerderij in het buitengebied van het dorp Damwoude, vlak onder Dokkum. Landelijk, groen, prachtig uitzicht op de weilanden, omgeven door houtwallen en bosjes. Drie ruime gastenverblijven, van alle gemakken voorzien, Beschrijving op de site klopt helemaal. Gastvrij onthaal door Hieke en Sjoerd, die de boerderij en de B&B runnen. Fantastisch ontbijt. Wat over was mochten we (gratis) gebruiken voor de lunch. Een zoon later die later langs kwam kon zonder kosten blijven slapen en mee ontbijten. Alles oké, niets op aan te merken.

• 10Denissen26-12-2015

Geweldige, mooie en ruime B&B

Wat een geweldige B&B. Wij en onze kinderen hebben genoten van de gastvrijheid, mooie kamers, en uitstekend ontbijt in Boerenthuis de Prikkenbosk.. De kinderen vonden het geweldig om in de bedstee te mogen slapen en om bij de koeien te mogen kijken. Wij vonden de kamers prachtig en de service top! Doordat we beschikten over beiden kamers hadden we de gehele B&B voor ons alleen en hoefden we de badkamer en toilet niet te delen. Zeker een plek om terug te komen met een mooie omgeving en zeer aan te raden bij anderen.

• 9Ruben Dane11-08-2013

Geweldige kamer, met een fantastische gastvrouw!

Hele sfeervolle, ruime en schone kamer. Goede matrassen en een fantastische gastvrouw die altijd bereikbaar is en tegelijkertijd veel privacy biedt aan haar gasten. In de omgeving van de Prikkebosk is veel te beleven. Ameland, de Waddenzee, Dokkum en het Lauwersmeer zijn allemaal in de nabije omgeving van de Prikkebosk.

• 9Ligging
    • 9Service