9.5FenomenaalScore uit 17 reviews

It Kroese Beamke

9.5FenomenaalScore uit 17 reviews

Geweldige visvakantie 🥳
Door Tessa van der Loo- van Eijkeren op 19-07-2023

Wij, mijn zoon en ik, hebben een fantastische visvakantie gehad. We hebben echt veel vis gevangen in 4 dagen tijd. Het is een hele mooie camping met zeer ruime staanplaatsen en uitzicht. Wij stonden met een klein tentje bij de visvijver, geweldig gewoon. Het sanitair/douches waren echt super schoon. En voor een muntje van 50 cent kun je echt ruim douchen. En de eigenaren zijn hele vriendelijke mensen en behulpzaam. Wij gaan zeker terug in de meivakantie🏕🐟🏕🐟🏕..... dikke 10

Grandioos
Door Peter Tijssen op 24-05-2022

In mei 2022, 10 dagen het chalet gehuurd. We hadden fantastische dagen. Prima SVR camping, met zeer vriendelijk eigenaren. De visvijver is fantastisch, we hebben zeer veel gevangen, oa veel zeelt De camping en met name het chalet is echt een aanrader.

Nieuwe groepsaccommodatie top voor elkaar!
Door Fam. Riet. op 30-08-2021

We hadden met een ander gezin de groepsaccommodatie geboekt. De camping heeft er twee, waarvan één nieuw. Een prachtig huis met veel grote kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer. Zeer schoon bij aankomst en verder prima compleet. Op de site waar we geboekt hadden stonden voorzieningen zoals een wasmachine en droger, maar daarmee bedoelen ze de gedeelde wasmachine waar de campinggasten ook gebruik van kunnen maken. Er is er maar 1 voor de hele camping, dus kan soms druk zijn. Dat is minder bij een langer verblijf. En zo zijn er meer gedeelde voorzieningen. Als je kinderen van paarden houden is de camping fantastisch. De paarden kunnnen geborsteld worden en onder begeleiding kan er worden gereden tegen een schappelijk tarief. Erg leuk. Camping (leek me) in prima staat, erf misschien wat rommelig. Maar feit is dat als je een mooie accomodatie zoekt of gewoon rustig wilt kamperen in het mooie Bakkeveen dit zeker een aanrader is!

Ontspannen, dus heerlijk voor ouder(s)en kinderen!
Door Chantal op 10-08-2021

Wij komen hier al een paar jaar en de kinderen vinden het prachtig!! Er zijn genoeg kinderen, dus ze maken snel vrienden en vervolgens zijn ze de hele dag onder de pannen. Omdat er geen animatieprogramma is, worden ze zelf super creatief! En als de kinderen zich vermaken, heb ik ook vakantie 😁Het betalen voor warm water is geen probleem! Echt het vakantie gevoel. En ja, daar is de prijs voor de staanplaats ook naar. De douches duren echt lang genoeg! Zelfs met lang haar, altijd tijd over. De familie is enorm aardig en geven elke keer weer het "welkom terug/thuis" gevoel. Wij komen elke keer graag terug!

Camping heeft mooie ligging in prachtige natuur
Door Fam. Pompstra op 09-08-2021

Goed verblijf gehad op de camping.Faciliteiten in- en om de boerderij zouden wel een update kunnen krijgen. Door een paar wijzigingen, zou het er allemaal veel leuker kunnen uitzien.

Prima, maar niet top.
Door Annie op 23-08-2020

Prima camping, maar er zijn echt wel wat verbeterpunten.
Vooral het terrein kan beter onderhouden worden. De HELE camping staat VOL met brandnetels. En dat is op een kindvriendelijke camping echt niet prettig. Het speelveld is prima, maar ook hier kan wat gemoderniseerd worden. De kinderen vonden de paarden super leuk. Er kon elke dag onder begeleiding gereden worden voor een leuke prijs.

Camping-informatie
Naturistencamping