Harderwold Villa Resort

Harderwold Villa Resort
Prachtige villa's gelegen aan het water. Ideaal voor een weekje of weekendje weg. Zo in het gezellige centrum van Harderwijk en leuke activiteiten voor jonge kinderen en volwassenen in de omgeving. Villa was schoon, jacuzzi niets op aan te merken (tot 22:00 kan je er gebruik van maken), vriendelijke dames bij receptie. Snelle hulp van de parkbeheerder toen onze wifi het niet deed. wij komen zeker nog een keer terug, weer met de fam of met onze vriendengroep.
De service is enorm slecht, het personeel is zeer onvriendelijk en ze ontvangen niet graag een groep mensen. Wanneer je om half 10 in de jacuzzi zit komt de (blijkbaar) eigenaar onaangekondigd naast de jacuzzi staan met de vraag of je er om 10 uur uit wil zijn.
Zit op het park voor wat langere tijd en ben afhankelijk van een goed functionerend internet. Helaas is dit ver onder de maat telkens valt het internet weg of is erg traag. Vooral in de avond. In de nacht gaat het beter omdat dan waarschijnlijk weinig mensen gebruik maken van het internet. Ondanks herhaaldelijk melden is er niks aan gedaan. De receptie reageert niet eens op mail of mondelinge klacht.
Genoten van ons verblijf! Super fijne plek waar we zeker nog een keer terug willen komen. Bedankt!
Een weekje ontspannen! Heerlijk huisje, mooie omgeving, goede service! In 1 woord: genoten! Bedankt hiervoor!
Harderwold Villa Resort bestaat uit Villa van individuele eigenaren die naast prive gebruik hun Villa ook beschikbaar stellen voor verhuur. Alle Villa's zijn uitzonderlijk ruim opgezet. De inrichting varieert sterk afhankelijk van de eigenaar. Elke villa ligt aan het water met toegang tot de polder en het Veluwe meer. Midden in de natuur, watersport en golf en toch op comfortabele afstand van de grote steden, Een prima plek om zowel als eigenaar of als huurder te genieten van Nederland
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | 50_tot_200 |