Laagste prijsgarantie

Hajé Waterlodge De Lepelaar

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Hajé Waterlodge De Lepelaar voor je op een rij gezet:

8FantastischScore uit 7 reviews

Hotel info

• Draadloos internet
  • Huisdieren toegestaan
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

7 Reviews over Hajé Waterlodge De Lepelaar

• 9Tanja Dorsman29-06-2019

Mooi hotel midden in de natuur.

Fijn Hotel, leuk ingerichte kamers, lekker eten en vlotte bediening en dat allemaal midden in de natuur. Top, we gaan binnenkort weer.

• 10Ligging
    • 9Eten
    • 8Kindvriendelijk
    • 9Hygiëne
  • 5Ruurd visscher30-11-2015

Slechte en chaotische bediening

Lang wachten op bediening terwijl restaurant bijna leeg was. Niet melden dat de helft van het gerecht uitverkocht was en vervolgens zeggen te overleggen maar daarna niet met een oplossing komen.

• 1Service
    • 4Prijs/kwaliteit
    • 5Kindvriendelijk
  • 7Wenda26-06-2014

Uitzicht kamer met balcon is prachtig

De lepelaar is leuk om een nachtje te verblijven, kamer met veel hout. Met het Restaurant hebben we slechte ervaringen, vlees had geen smaak en snitzel was doorregen met zeen. Op klacht werd niet ingegaan, en werden daarna genegeerd, moesten na lange tijd vragen om dessert. Jammer !!!!

• 7Service
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 3Eten
    • 7Kamers
  • 8Aukje26-05-2014

Prima plek

Prima kamers vlak langs de snelweg waar je geen last van hebt. De Kamers liggen aan een meertje waar je 's avonds nog een lekkere wandeling kunt maken. Het enige minpunt is dat het water in de douche niet snel genoeg afloopt waardoor de badkamer blank komt te staan. Als je dan 's nachts/'s ochtends naar het toilet moet stap je in een plas water als je niet op let. Verder een hele schone ruime kamer.

• 8Ligging
    • 7Kindvriendelijk
  • 9Henriette19-09-2013

Ruime, frisse en schone kamer!!

We hebben 1 overnachting gehad in Waterlodge de Lepelaar en dat is ons prima bevallen! Ruime, schone kamers, schone badkamer en sober, maar smaakvol ingericht. Er hangt wel een gezellige sfeer! Goed bed, alleen het dunne kussen is voor mij persoonlijk altijd lastig. Geen last van de A6, daar hoor je niets van. Misschien wel handig om ergens de prijs en mogelijkheden van het ontbijt te vermelden, dit is niet inclusief. Vermeld wat het ontbijt inhoudt en de prijs erbij. Als je erom vraagt wordt wel verteld wat het ontbijt inhoudt, maar een vermelding op een menukaart zou denk veel handiger zijn. Heb ook iets gelezen over 3 keuzes voor het ontbijt, dat hadden wij niet, maar 1 keus. Ook gedineerd in het restaurant en dat was gewoon goed. Leuk winkeltje is erbij. Als je van Lelystad afkomt kom je langs het hotel maar moet je nog 14 km omrijden om er te komen, dat is minder, maar geen groot probleem. Gratis Wifi en een goede TV. Sfeervol en relaxed is onze mening over dit adres.

• 7Ligging
    • 9Kamers
  • 9tcollignon02-07-2012

Heerlijke nacht gehad

Wij zijn hier een nacht verbleven om te kunnen shoppen in batavia en vrienden te bezoeken.De kamer is mooi ingericht en alles is aanwezig tot tijdschriften,spa,en pepermuntjes aan toe.Een geweldig uitzicht over het water,je bent in de natuur terwijl je aan de snelweg zit(waar je overigens niets van merkt)Je kunt bij het restaurant op het terras lekker wat drinken en s'morgens kun je er ontbijten,wat ook prima is.

• 9Eten
    • 9Kamers
  • 9iris tesselaar12-05-2009

echt een aanrader

ik heb net ook een beoordeling gegeven alleen bij nader inzien toch mn punten veranderd, want in t algemeen was het echt een 9, ik dacht dat er stond eerste indruk... toen we aan kwamen rijden leek het ons niet leuk, maar daar kwamen we gauw op terug, en t eten was echt wel lkkr maar niks speciaals..

• 8Ligging
    • 8Service