Camping Het Bosbad
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Banterweg 4, 8302 AC |
Camping Het Bosbad
We waren hier met de caravan, 2 volwassenen en een hond. Het is een erg gastvrije camping, met fijne eigenaren, mooie ruime plekken, keuze in zon en/of schaduw, veel groen, sanitair een beetje verouderd maar goed bijgehouden en heel schoon, broodjes in de ochtend, friet en snacks in de avond. drankjes op het terras, speeltuin voor kleine kinderen, een grote kinderboerderij en zwembad om de hoek. Emmeloord centrum is op loopafstand en op 10 minuten rijden met de auto ligt de casteleijnse plas, daar kun je heerlijk met de hond wandelen en zwemmen. Urk is ook erg leuk. Al met al veel meer te doen dan we verwacht hadden. Camping het Bosbad staat zeker op ons lijstje om nog eens terug te gaan!
Een gezellige kleinschalige camping. Ligt in een centrale omgeving waar voor ieders wat wils te vinden is. Eigenaren zijn super vriendelijk en weten wat gastvrijheid is. Echt een aanrader en wij komen hier zeker terug.
Hele vriendelijke en behulpzame eigenaren, en verrassend veel te doen in de omgeving! Echt een aanrader om met jonge kinderen heen te gaan!
Is een mooie plek in het groen sanitair is niet hypermodern maar brand schoon was weer een heerlijk weekend tot volgend jaar
Rust. Schoon vriendelijk.. Leuke kleine camping naast een groot zwembad waar wij geen gebruik van gemaakt hebben door de Hollandse zomer. brrr. Camping knus. zeer schoon. plaatsen erg leuk en de kids hadden zo aanspraak. mooi gelegen. minpuntje is betalen voor wifi. in 2020 toch niet meer echt nodig.