/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2Fbb21286a-583b-49be-a152-a2b6f20dda5c%2F693abb9b-d710-4337-b801-49869a0786cd.webp)
Landal Waterparc Veluwemeer
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02580000-02589999%2FE2583765.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02580000-02589999%2FE2583766.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03110000-03119999%2FE3117361.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01930000-01939999%2FE1930079.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02580000-02589999%2FE2583767.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Landal Waterparc Veluwemeer voor je op een rij gezet:
Vakantiepark info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Landal Waterparc Veluwemeer ligt in Biddinghuizen. Hier kun je zowel luxe als minder luxe accommodaties huren, waarvan de meest luxe variant is voorzien van wasmachine, droger en een sauna. De kids genieten in de binnen- en buitenspeeltuin of in het zwembad. Op 10 minuten rijden van Harderwijk waar ...
Landal Waterparc Veluwemeer
Heerlijk weekend gehad , mooi schoon park en wij hadden een mooie villa, ruimte genoeg buiten voor onze hond en de omgeving is heerlijk om te wandelen. Goed gegeten bij het restaurant het was onze 36 jarige trouwdag en we hebben een top weekend gehad samen . Komen zeker een keer terug
Eerste indruk mooi huisje gelegen aan het water. Wel lag de hele tuin bezaaid met ganzenstront niet normaal meer. De binnenkant mag wel een opknapbeurt gebruiken. Doorgezakt banken, gammele eetkamerstoelen, keukenplint zat los, tuinmeubilair stuk en zo kunnen we nog even doorgaan. Op het park zelf helemaal niets qua animatie. Je mag gebruik maken van faciliteiten van naast gelegen Molecaten camping. Zwembad binnen en buiten was leuk. Verder daar veel hangjeugd met scooters. Binnenspeeltuin heel erg klein. Tienerhok vol met tieners die jaarrond op het park zitten dus welkom voelde je daar niet. Conclusie de eerste en de laatste keer dat wij dit park bezocht hebben.
We logeerden in een ruime Landal woning voor 4 personen. Ondanks het tegenvallende weer, hebben we een prachtige vakantie gehad. Naast het fietsen door wind en regenbuien rond het veluwemeer en fietstochten door bossen, heiden en een dierenpark hebben we op een regendag Urk bezocht waar de zon gelukkig doorbrak. Daags nadien toen storm Poly even uitgeraasd was hebben we nog een bezoek gebracht aan het outlet winkelcentrum in Lelystad.
Landal Waterparc Veluwemeer
De foto's beloven een mooi verblijf, maar dat komt niet overeen met de werkelijkheid. Verouderde bungalows, vuile muren, gat onder de ijskast, vuil terras, lampen boven de tafel waren vies en plakkerig waardoor ze vol stof hingen en vliegen. Zeer veel vliegen in de bungalow bij aankomst! Kamers zijn klein en kleerkasten op zeer ongelukkige plaatsen. Wij hadden een 'luxe' bungalow , maar daar heb ik niets van gemerkt! Sauna is ongelukkig in een kamertje gepropt, waardoor je er echt niet in wilt omdat het niet de ontspanning geeft die je verwacht. Op het park zijn de faciliteiten ook verouderd! minigolf is zeer triestig (geen aankleding, kapotte banen) buiten zwembad is heel klein en niet gezellig.Binnen speelruimte is niet uitnodigend! Ik miste ook de 'Hollandse gezelligheid 'in de omgeving. Enkel Elburg is mooi om te bezoeken. Ik heb al vele parken bezocht , maar dit heeft mij echt teleurgesteld.
We hebben een heerlijk weekend gehad in een huis met luxe en alles wat maar wenselijk was! Was er met kleinkinderen van 10 tot 20en iedereen heeft zich vermaakt (ook met sauna en zonnebank in t huis) Zwembad binnen en buiten ook prima en supermarkt alles aanwezig. Afstand naar zwembad was wat ver (naar strand ong 5 minuten lopen van plek waar wij zaten) dat hebben we opgelost door fietsen te huren. Kortom voor herhaling vatbaar!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | meer_dan_200 |