8.7FantastischScore uit 40 reviews

Klein Zwitserland

8.7FantastischScore uit 40 reviews

fijne kampeerweek gehad
Door Familie Beers op 11-08-2023

Klein Zwitserland is een kleine rustige camping met vriendelijke eigenaren.wij verbleven in een huisje zonder sanitair,dus waren afhankelijk van het campingsanitair. De wc,douche en afwasgelegenheid werden meerdere keren per dag schoongemaakt.Als er een probleem was,werd dit door de eigenaren meteen opgepakt en verholpen.Het vernieuwde restaurant had voor ieder wat wils te bieden.Er werd gewerkt met streekproducten voor een verantwoorde maaltijd,klaargemaakt door de eigenaresse zelf.

Mooie (nieuwe) groene camping, veel voor kinderen
Door Margo op 05-08-2023

Veel vernieuwd (schoon/mooi sanitair en zeer fraai terras en restaurant), veel groen (overal bomen en borderstruiken, aan natuurgebied), leuke speeltuin met houten toestellen, laag klimparcour (bij bosingang), verwarmd zwembad (qua omvang meer voor kinderen), vriendelijke eigenaren

Ik had andere verwachtingen
Door Fam. Vos op 27-07-2023

Met mijn vijf jonge kinderen wilde ik naar een kindvriendelijke camping. Daarbij verwacht ik ook dat er andere kinderen zijn om mee te spelen. Helaas was dat niet het geval. Het zwembad en speeltuintje waren prima - wel jammer dat het zwembad niet standaar om 10 uur werd geopend zoals was aangegeven, waardoor mijn kinderen vaak hebben moeten wachten. We zijn een dag eerder naar huis gegaan, omdat er weinig te beleven viel hier. Animatie voor de kinderen was niet boeiend. De snelweg is ook goed te horen helaas.

Heerlijk verblijf
Door Lisa op 13-07-2023

Mooie en rustig camping gelegen in een bosrijk gebied. Erg hond vriendelijk, mooie speeltuintjes, schoon zwembad. Aardige eigenaren en ideale broodjes service.

Echt de moeite!
Door Hanneke JOOSEN op 16-06-2023

Nieuwe ontzettend leuke lieve mensen hebben deze camping overgenomen sinds april 2023. In die tijd is er enorm veel verbeterd hoorden wij. Een prachtig restaurant met terras, een winkeltje met s morgens verse broodjes.

Ook een heerlijk zwembad en peuterbadje. Camping is schoon en verzorgd. De vogeltjes fluiten, er hangt een fijne sfeer

Wij komen zeker terug.

Bedankt Martin en Nasim en heel veel succes en geluk met jullie gedurfde avontuur!

Liefs Jolanda en Hanneke

Had graag langer gebleven
Door D van teeffelen op 11-06-2023

Heerlijk zwembad, heel vriendelijke eigenaar, je kunt er mooi wandelen en fietsen, ruime plek en zeer schoon sanitair