Zuidlaren
- Waardering
Bed & Breakfast info
- Draadloos internet
- Speeltuin
We hebben de beste aanbieders voor Bed & Breakfast Zuidlaren voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastZeer schoon Ga naar accommodatieSeppenstijn
Bed & BreakfastZeer goede service Ga naar accommodatieKamer 7
Bed & BreakfastPrachtige kamers Ga naar accommodatieBosch en Paerd
Bed & BreakfastZeer schoon
- Peter06-12-2017
Geweldig adres om te overnachten
Een zeer vriendelijke eigenaar een heel goed adres om te overnachten,Schoon en een heerlijk ontbijt.Dicht aan het pieterpad en dicht in het centrum van het dorp.Ik had een eigen douche en toilet, En dit alles op de begane grond.Dit adres is echt aan te bevelen.Ik had zelfs een eigen koelkast op de kamer.Kom zeker een volgende keer weer,
- Matijs27-08-2017
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en schoon
Ruime nette kamer. Ik verbleef er een week om te werken. Gastheer had grote koelkast voor mij geregeld en kon gebruik maken van de magnetron. Genoeg koffie en thee op de kamer aanwezig. Gemeenschappelijke ruimtes waren ook schoon en mooie tuin aanwezig waar ik na het werk nog even kon zitten relaxen. Al met al dikke prima, zeker als je kijkt naar de lage prijs.
- Marion29-07-2017
Zeer aangename B&B, bijna direct aan het Pieterpad
Vriendelijke ontvangst met kopje koffie/thee en koekje. Nette kamers en toilet. Een aanrader voor Pieterpad-lopers, deze B&B ligt praktisch aan de route en heel centraal in Zuid-Laren, zodat je 's avonds gezellig nog even het centrum kan bezoeken. Uitgebreid ontbijtbuffet bij te boeken!
- Sabrah Niesten08-05-2016
Vriendelijk personeel!
Mijn zus en ik hebben het Pieter pad gelopen en we zijn heel vriendelijk ontvangen in deze b&b. We kregen een kopje thee en zijn daarna naar onze kamer gewezen, die ook nogeens aan de tuin grensde! De tuin is dan ook toegankelijk voor bezoekers. De kamer was schoon en netjes en de gedeelde badkamer en wc waren ook erg schoon. Het ontbijt was uitgebreid en lekker. Croissants en warme broodjes stonden op tafel en verder kon je zelf thee/koffie en beleg pakken. Al met al heerlijk genoten.
Bed & Breakfast Zuidlaren info
Soort hotel