Hoeve de Vredenhof
We hebben de beste aanbieders voor Hoeve de Vredenhof voor je op een rij gezet:
B&B Hertenhoef
Bed & Breakfast
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | De Millystraat 15, 9471 AG |
Hoeve de Vredenhof
Welkome en gastvrije ontvangst door Nicole. Kamer was schoon, opgeruimd en gezellig ingericht. Ontbijt was goed verzorgd!
Nic
Prachtige B&B, alles tip top in orde. Ruime kamer, zeer comfortabel bed, mooie moderne badkamer, zeer vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt, ruimte om buiten te zitten. Ook de haal-/ breng service was erg fijn. Echt een aanrader!
We waren aangenaam verrast door t prachtige verblijf, faciliteiten, comfort en gastvrouw. Alles top in de puntjes verzorgd en over nagedacht. We hadden de groepsruimte met 7 kamers geboekt. We waren met mijn familie, ouderen en kinderen. Goeie bedden, douche en prettige ruimtes. Het ontbijt was fantastisch. Vers gebakken brood, eitjes etc. Zeer ruime keus. Ideaal voor een uitje met vrienden of familie. Ook leuk dorpje en heerlijk gegeten in het dorp. Alles op loopafstand. Parkeer bewegwijzering kan iets duidelijker en wellicht wat meer sfeer verlichting in de woonkamer. Verder alleen maar positief. Iedereen heeft genoten.
Hoeve de Vredenhof
Een familie weekend ( 31 aug. 1 sept. 2019) in ons geboorte dorp was al een festijn op zich.
Maar onze overnachting in Bed & Breakfast de Vredenhof was de kers op de taart.
Door alle 11 kamers bezet te hebben was er ook geen overlast voor andere gasten.
’s Avonds konden wij heerlijk op de binnenplaats aan lange tafels eten.
De kamers zijn zeer ruim en heel smaakvol ingericht
De volgende ochtend hebben wij kunnen genieten van het voortreffelijke ontbijt welke door Nicole was gemaakt.
Kortom een echte aanrader voor groepen, maar ook zeker voor een stel wat één of meerdere nachten van de rust en gastvrijheid wil genieten.
Paul Roukema
We zijn hier twee nachten geweest met onze zoons van 10 en 13 jaar en hebben het heel fijn gehad. De omgeving is prachtig en de hoeve zeer sfeervol! De kamers zijn ruim, comfortabel en heel schoon. Wij voelden ons er meteen thuis. Ook onze jongens hebben zich goed vermaakt! De gastvrouw is super kindvriendelijk en behulpzaam. De verse eitjes, zelfgebakken brood en verse jus bij het ontbijt maken het helemaal af!
Wij hebben 7 juli 2018 gelogeerd in B&B Hoeve de Vredenhof in Zuidlaren. Ons verblijf daar is ons uitstekend bevallen. Attente en vriendelijke gastvrouwen. Ruime kamer met moderne badkamer met inloopdouche. Prima boxspring matrassen waarop wij heerlijk geslapen hebben. Voortreffelijk ontbijt met verschillende soorten eigen gebakken brood met een gebakken of gekookt eitje van de huiskippen.
De voormalige boerderij is gelegen in het centrum van Zuidlaren. Voldoende gratis parkeermogelijkheden en wifi. Het is zeker een aanrader.