Tijdelijk geen boekingskosten

Instagram, Facebook

8.3FantastischScore uit 157 reviews

Meer dan geweldig
Door Marion Sloet op 17-06-2023

Een meer dan fantastische camping, veel wandel mogelijkheden op de naast de camping gelegen heide of door de bossen, ook vanaf de camping bereikbaar. Ook slechts een kwartiertje lopen naar Westerbork. Groot terrein met mooie camperplaatsen , plekken in zon of schaduw. Uitstekend sanitair. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Voor herhaling vatbaar
Door Lebbink op 12-04-2023

Mooie camping op een prachtig landgoed. Voor ons een plek om tot rust te komen. Vanaf camping loop je ze de heidevelden op. Schitterende omgeving om te fietsen Plaatsen zijn ruim. Sanitair niet state of the art maar wel schoon en netjes, goed genoeg voor ons. Wij gaan hier zeker weer heen.

Wij vonden het een mooie, heerlijke camping
Door Nona op 18-08-2022

Iedereen zou eerst goed de website moeten bekijken!! Dan weet je van te voren dat er een onbemande receptie is, dat er GEEN voetbalveld is, dat de gasten gratis gebruik kunnen maken van het gemeente zwembad NAAST de camping, dat kinderen zich moeten vermaken met een schommel of glijbaan want geen kinderanimatie en men maar 6 ampère aan elektra heeft. Het toiletgebouw is prima. Alles is heel, alles werkt en het is schoon. Mensen die het gedateerd vinden of niet schoon hebben thuis waarschijnlijk een super luxe badkamer met alle laatste snuf waar het superschoon is. Let wel, de 'gedateerde' tegels zijn retro en nu dus onwijs hip!! En het zijn helaas gasten die de boel smerig achterlaten (gelukkig het merendeel niet)

Landgoed Börkerheide

Prachtige camping in natuur. Mooi zwembad ernaast.
Door Karel Huberts op 04-08-2022

Heerlijke vakantie gehad met de kids. Schitterend in de natuur en gratis gebruik van het gemeentelijk zwembad, midden in het bos er direct naast. S'avonds kampuur gemaakt op de centrale plaats. Er staan ook 2 schitterende boomhutten.( doen we volgende keer ) We waren eerst bang voor de crossbaan, een aantal km verderop, maar dat viel reuze mee. Op zaterdagmiddag en woensdagmiddag( elk 4 uur )is daar training. Alleen als de wind richting camping staat hoor je dat. Maar vaak ook niet. En we zijn toch meestal aan het fietsen of gaan met de kids Drenthe ontdekken. Er is echt hier wel wat te beleven. Sanitair is wat jaren 60, maar is schoon en alles functioneerd goed. Onbeperkt douchen en geen muntjes. Ook een recreatieruimte met ping pong tafel. Springkussen en een paar nieuwe speeltoestellen. Onbemande receptie maar beheerder bezoekt je op de plaats. Neemt alle tijd voor je om vragen te beantwoorden. Wij komen zeker nog een keer.

mooie rustige camping
Door matthijs schaeffer op 24-07-2022
Alleen gereisd

het is een mooie rustige camping , mooi gelegen in het bos en vlakbij het centrum van westerbork , 1,5 km fietsen de receptie is onbemand , dat vind ik al een nadeel ,en een ander nadeel is , dat het dure camping is en dat de eigenaar wil dat je van te voren betaald dus als je een nacht minder blijft , dan ben je dus je geld kwijt want hij betaald niet terug . ik kampeer al vele jaren en ik heb een camping nog nooit van te voren betaald het sanitair is schoon , maar voor zo een dure camping wel erg gedateerd. de meeste goedkopere campings waar ik de laatste jaren geweest ben daar is het sanitair perfect en modern
er zit op de camping geen horeca , maar op 1,5 km met de fiets zit uitstekende horeca in westerbork

Schitterend
Door Wim kluitmans op 10-07-2022

Waanzinnige plek. Zo mooi in de natuur. Onbemande receptie. Maar beheerder komt je opzoeken op de plek. Krijgen dan ook zwemkaartjes voor zwembad naast de camping. Gratis. Prima sanitair. Fris en schoon. Nieuwe speeltoestellen. 1 km van Westerbork. Daar supermarkten, en goede restaurants. Gezellig dorp. Kinderen hebben zich vermaakt, dus wij ook.

Buitenplaats Drenthe

9.7