9.1FenomenaalScore uit 135 reviews

Room Logies

9.1FenomenaalScore uit 135 reviews

Super tof vakantiehuisje
Door Werner & Corinne op 08-08-2022

Een mooi huisje op een prachtige locatie. Alles is aanwezig om er een super vakantie van te maken.We werden hier met open armen ontvangen door Frans en Ole. We hebben hier een super toffe week beleefd. Tijdens onze dagelijkse wandeltocht hebben we het mooie Drentse landschap ontdekt. We komen hier met veel plezier terug op vakantie.

Heerlijke stek in prachtige omgeving
Door Silvia op 12-11-2021

Leuk huisje. Genoten van de ovenhaard-avondjes na lekker buiten geweest te zijn. Je zit overal dicht bij, steden en ook zeker natuurgebieden. Top plekje!

Fijne plek in een mooie omgeving
Door Arjan en Nelleke op 28-04-2021

Heerlijk huisje met alles erop en eraan en een ontzettend gastvrije host. Prachtig gelegen en in een mum van tijd zit je in het Drents-Friese Wold of het Dwingelderveld. We komen graag nog eens terug!

Super fijne B&B!
Door Mike & Beau op 10-08-2020

Wij vonden het huisje super fijn! Genoeg ruimte voor ons 2 en enorm veel rust om het huis :). In Augustus bleef het huisje heel koel ondanks de hoge temperaturen buiten! Ook de tuin was aangenaam vanwege de schaduwen die van de bomen af kwamen (wat wij heel fijn vinden:)) er was een goed spel en film collectie aanwezig! Ole is een hele lieve en waakzamen hond die elke dag even hoi komt zeggen en zo vraagt hoe het met je gaat ;) ook Frans is een lieve en zorgzame host! Het enigste verbeterpuntje wat we zouden kunnen noemen dat het bed voor ons aan de harde kant is. Wij zijn dan ook een zacht bed gewend dus daar kan het zeker mee te maken hebben. Het was wel een heel groot bed en er zijn veel kussens aanwezig. Wij raden dit huisje absoluut aan en hopen dan ook in de toekomst weer terug te komen want het is echt een plek om tot rust te komen en dat hadden wij in deze tijd nodig :). Bedankt Frans en Ole!!

pareltje
Door Lisanne op 17-11-2019

Inderdaad een plekje dat je eigenlijk geheim wil houden. Super fijn lang weekend gehad, in een heerlijk huisje. Het is comfortabel, schoon, gezellig met de open haard, smaakvol ingericht, en prachtig gelegen. Je kunt heerlijk wandelen of fietsen in de buurt. Frans en Brigitte zijn ook bijzonder vriendelijk en behulpzaam. We komen heel graag terug!

Sttt...niet doorvertellen
Door Sacha en Frans op 18-08-2019

Een heerlijk huisje in een groene omgeving. Het is er heerlijk rustig. In je eigen stuk tuin is het heerlijk relaxen. Het huisje is sfeervol en compleet ingericht. Heerlijk bed. In de omgeving zijn volop leuke dingen te doen. Een adresje wat je eigenlijk geheim wilt houden.

Soort hotel
Adults only