Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Vriendenweekend
Door Karien op 15-07-2024

Ron en Anita zijn erg gastvrij hebben een prachtige vakantieboerderij in Wapse! Met onze vriendengroep en kinderen hebben we hier het weekend met 30 personen met veel plezier doorgebracht! Binnen zijn er voldoende zit- en slaapplaatsen en er is een speelruimte voor de kids. De bedden waren opgemaakt bij aankomst en een ruime keuken met een goed koffiezetapparaat, koel- en vriesmogelijkheden en een vaatwasser was handig met zoveel mensen.
Daarnaast zijn er buiten volop mogelijkheden te voet- en volleyballen, tafeltennissen, skelteren en (overdekt) buiten zitten. Ook is er een bbq beschikbaar.
We hebben alle weersomstandigheden gehad van veel regen, een koudere avond tot zon en hebben ons heel goed vermaakt. Een aanrader voor iedereen die met vrienden of familie een weekend weg wil!

Ons jaarlijks Wapse uitje in Hoeve 't Wed
Door Leon Verstappen op 07-07-2024
Zakelijk gereisd

Wij komen met de sectie notarieel recht van de Rijksuniversiteit Groningen nu al meer dan 10 jaar jaarlijks begin juli om te vergaderen over onderwijs en onderzoek, en om sportieve en minder sportieve activiteiten te ontplooien met de leden van de sectie notarieel recht. Wat een geweldige locatie is dit! De vriendelijke eigenaars zorgen er ook elk jaar voor dat er in de accommodatie weer wat nieuws is. Uitstekende faciliteiten, verzorgde kamers en een prachtige natuur om te wandelen, te fietsen en wie wil paard te rijden. Allerlei faciliteiten rondom de boerderij zorgen ervoor dat de sportieve geest ook aan zijn/haar trekken komt: er is meer dan voldoende ruimte voor tafeltennis, voetballen en andere sportieve activiteiten. De natuur en de rust maken het een ideale plek om tot bezinning te komen. Een aanrader voor groepen als de onze. Wij hebben volgend jaar weer geboekt!

Fantastische studie tweedaagse
Door Rianna op 26-10-2023
Zakelijk gereisd

We hebben met het team een fantastische studie tweedaagse mogen beleven op Hoeve ‘t Wed in Wapse. De accommodatie is prachtig en een mooie plek om vergaderen en ontspanning te combineren. De paardencoaching is een echte aanrader om met je team te doen. Het was heel bijzonder en zorgt voor enorme verbinding in je team. We komen graag nog een keer terug.

Fantastisch
Door Rob en Loes Jimmink op 10-09-2022

Wat een fantastisch “familieweekend” hebben we hier gehad.
Mooi locatie, schoon, opgeruimd, heerlijke bedden en lekker ruim.
Zowel binnen als buiten. Met skelters en tractors voor de kleintjes was het écht een feestje.
De eigenaren Anita en Ron Meijer zijn geweldig lieve, leuke en enthousiaste mensen waar alles (in overleg ) mee te regelen valt.
Het is zéker een aanrader.

Fantastisch
Door Rob en Loes Jimmink op 10-09-2022

Wat hebben we een fantastisch “familieweekend” hier gehad.
Mooie locatie, schoon, heerlijke bedden en lekker ruim. Zowel binnen als buiten. Met skelters en tractors voor de kinderen was het écht een feestje. Alles is hier (in overleg) mogelijk.
De eigenaren Anita en Ron Meijer zijn geweldig lieve, leuke en enthousiaste mensen.
Het is zéker een aanrader.

Fantastisch!
Door Paula de Vogel op 29-11-2021

We hebben een fantastisch familieweekend hier gehad!
Het is een prachtige accommodatie, van alle gemakken voorzien! Alle bedden liggen heerlijk. Gezelligheid rond de haard binnen en buiten bij het kampvuur! Lekker eten en na tafelen aan mooie ruime tafels met heerlijk zittende eetkamerstoelen. De eigenaars zijn vriendelijke en enthousiaste mensen.
Mooie omgeving. Rust en ruimte!
Een plek om weer terug te komen.