Brinkzicht
- Draadloos internet
- Rolstoel toegankelijk
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Brinkzicht voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieDe Bonte Wever Assen
HotelAward Zilver Ga naar accommodatieKuik
HotelGoede prijs/kwaliteit Ga naar accommodatieFletcher Familiehotel Paterswolde
HotelZeer goede service
- Yvonne03-09-2022
Niet voor herhaling vatbaar
De algemene ruimtes zoals de entree, de gangen en het restaurant zien er prachtig uit. Het contrast met de hotelkamer zelf is echter groot. De badkamer is erg gedateerd, geen airco, en een oubollig interieur. Alleen bedombouw lijkt te zijn vernieuwd. Erg jammer. Ook jammer is dat het restaurant gesloten was. Alles bij elkaar is dit voor mij een reden om in dit hotel geen kamer meer te boeken.
- Casper30-05-2022
NOOOOIT MEER
Vreselijk nep!! Personeel is ronduit onvriendelijk en schreeuwt zelfs tegen je midden in het restaurant. De hotelkamers komen ook niet overeen met de mooie plaatjes die zij op de site tonen. Walgelijke zaak! Wij komen hier nooit meer!
- Zwembad
- Rop23-08-2021
Prima hotel
Het hotel heeft van buiten een luxe uitstraling, je wordt zeer vriendelijk ontvangen, mooi restaurant. Kamers zijn prima, maar een upgrade zou geen kwaad kunnen. Alles werkt en het is schoon, maar ouderwets is het wel een beetje. Ontbijt is uitgebreid met alles wat je bij een Hollands ontbijt verwacht
- M28-07-2021
- arie warmer08-06-2021
- Wilfred & Linda02-06-2020
Zeldzaam goed!
In de afgelopen jaren heb ik veel hotels bezocht en schrijf ik nooit een review. In dit geval maak ik een uitzondering. Bij binnenkomst heel warm welkom geheten door de gastvrouw. Geen plichtmatig gedrag maar oprecht vriendelijk en behulpzaam. Ook de andere personeelsleden waren uitermate vriendelijk. Harry (met een Y) hielp ons ook uit de brand met een probleempje en kwam dit netjes aan de deur melden. Kamer was schoon, ruim en had een heerlijk bed. Heel soms kom je bij toeval een pareltje tegen en dit keer waren wij de gelukkigen.
- Marjan van Velzen11-05-2019
Geweldig, we komen zeker terug!
Wij zijn vandaag terug gekomen van een week Hotel Brinkzicht. We waren met een groep ouderen en wij waren met 3 dames voor de begeleiding. We hebben een Top week gehad, prachtig net verbouwd hotel. Het eten was heerlijk, ontbijt, lunch en diner. Al het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Alles was ook erg schoon! Ook de excursies en de avond programma's waren een succes. Zoekt u een hotel voor een groep ouderen, is dit hotel zeker een aanrader!
Hotel Brinkzicht info
Het complex