Natupark Het Verlaat
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Alie vd K.07-07-2022
Genoten
We hebben twee weken in de safaritent gekampeerd met onze hond. We hebben genoten van de rust, de schone camping, de vriendelijke gastvrouw en gastheer. De omgeving was heerlijk om te fietsen, wandelen met de kilometerslange wegen was ietsje minder spannend, maar wat verder weg weer heerlijk. We komen vast nog eens terug om te genieten van deze mooie plek
- M Lammers.27-06-2021
Mooi gelegen camping.
Wij vonden de camping saai. Geen kantine ,was soms open op vreemde tijden. Eigenaar Karel en Camilla doen vreselijk hun best en moeten nog zettelen. Maar sommige vaste camping gasten denken dat ze mede eigenaars zijn dat is jammer. Ook is de camping niet hond vriendelijk kleine uit laat mogelijkheid. We hadden gelukkig mooi weer en zwemmen in het meer was heerlijk.
- Eetgelegenheden
- Dorien en Leo04-07-2017
Fantastisch, gezellig en een geweldige sfeer
Wij hebben 4 weken, tot volle tevredenheid, op deze geweldige camping mogen doorbrengen. Gastheer en gastvrouw is niets teveel om het naar je zin te maken. Camping is zeer goed onderhouden, zo ook de toiletgroepen. Voor kinderen is er een leuke speeltuin alsmede niet te vergeten de zwemvijver. In de receptie is voldoende info te verkrijgen voor uitjes. Vakantie moet je zelf maken en hopen dat het weer meewerkt.
- Van Niekerk12-09-2016
Heerlijk!
We hebben twee fantastische weken in een chalet doorgebracht op het Natupark Het Verlaat. Het weer werkte mee!!!! Aanrader Wildlands in Emmen en het Drents museum in Assen. Natuurlijk is de Hondsrug vlakbij om mooie fietstochten te maken.
- Tonny31-10-2015
Geweldige camping!
- Ans Vogels23-04-2014
Geweldig!
We hebben genoten van een heerlijk Paasweekeind. Zéér enthousiaste en gastvrije eigenaren. Een vrij en ruim zonnig terrein, iedereen heeft genoeg privacy. We hadden het uitgezocht voor Pasen vanwege de activiteiten, eieren gooien en noten schieten. Ideaal ook dat je zelf in de sauna wilt wanneer je wenst, alleen zelf dan even opstoken.Ook genoeg te doen voor kinderen, gratis scelters en wat kleindieren, Een mooie zwemvijver met trampoline. Er hangt een heel gemoedelijke sfeer. Omdat de camping in een lintdorp is gelegen is een fiets ideaal om wat sneller verder weg te zijn om je boodschappen te doen. Deze camping heeft ons echt verrast en is een echte aanrader! Marinus en Ans
- Roel Bos26-10-2012
- SaunaBeschikbaar (1)
- MassageBeschikbaar (1)
- SportschoolNiet beschikbaar
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- Jeu de boulesBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- DartsBeschikbaar (1)
- Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- ZandstrandBeschikbaar