7.4GoedScore uit 194 reviews

Van der Valk Spier Dwingeloo

7.4GoedScore uit 195 reviews

Hotel Spier
Door MJ op 13-10-2023

prima hotel met mooie kamers en goed eten. Kom al jaren meerdere keren per jaar in Valk hotels maar van de Valk wordt te duur. Ook veel asielzoekers gehuisvest in hotel Spier en dat worden er m.i steeds meer. Gasten moeten zelf een afweging maken of ze dat prettig vinden of niet.

Fantastisch
Door E. Beentjes op 08-09-2023

Heerlijk hotel,temidden van de bossen.Prachtige kamer(mindervalidekamer)Ontbijt,lunch,diner was heerlijk,personeel was vriendelijk en behulpzaam.In een woord Fantastisch !

Het eten was stukken minder dan paar jaar geleden.
Door Van der Vegt op 06-02-2023

Eén soort groente. Opgewarmde kool één kommetje. Eén klein kommetje friet. De tournedos was een dobbelsteen zo klein.

Van der Valk Spier Dwingeloo

Nie Wieder!!
Door Onne Lelie op 29-12-2022
Alleen gereisd

Meest waardeloze v/d valk waar ik tot nu toe ben geweest. Bediening is onvriendelijk en het eten is matig. Ik logeer ongeveer 1 week per maand in Hotels in Nederland maar dit met afstand de meest onprettige hotel ervaring.

Genieten van de natuur.
Door Peter Elkhuizen op 04-09-2022

Het was weer een aantal jaren geleden dat mijn vrouw en ik v/d Valk Spier bezocht hadden. We hebben er gaan spijt van om er weereens een paar dagen heen te gaan. De kamers hebben een opknap beurt gehad, de maaltijden en de bediening zijn nog even goed als voorheen. Wat echt positief is het in en uitchecken kan je met een app in je telefoon doen. Advies als je er logeert met diner. Boek dan één van de tafels in de lounge. Het grote restaurant is erg rumoerig. De natuur rond het hotel is fantastisch. Mooie wandelpaden en fietsroutes.

Een echte aanrader!
Door Jelle van der Linden op 30-08-2021
Gereisd met een groep

Geweldig hotel op een mooie locatie, direct grenzend aan het natuurgebied Dwingelderveld. Waar je vele mooie wandel- en fietstochten kunt maken. Wij hadden de goedkoopste kamers, maar die waren zeker van alle gemakken voorzien. Koelkast, espresso apparaat (met gratis kopjes koffie/thee) en heel ruim en verzorgd. Niks op aan te merken. Het ontbijt was iedere ochtend perfect, eigenlijk te veel keuze. Eieren op alle soorten manieren bereid, zalm, verschillende smoothies. Zo gek als je het kon verzinnen, je komt echt niks tekort! Ook werd alles direct bijgevuld en ook extra wensen werden vervult (zoals geroosterd brood).Het restaurant is heel netjes en warm aangekleed. Het diner is in een woord FANTASTISCH! Vriendelijke bediening, gerechten komen op tijd, en voldoende keuze. Met voor ieder wat wils (zoals bv spies van varkenshaas, spareribs en schnitzel). Het hotel ligt aan een snelweg maar dat was niet heel storend.

Huisdieren

Airconditioning