Fietsverhuur
Restaurant: 400m
Treinstation: 9000m
Adresgegevens | Zetelveenweg 4, 7841 BP |
Pieterom
Fijne camping in prachtig dorpje. Verblijf in de tipiyent. Leuke ervaring. Kom hier volgend jaar terug voor langere tijd. Met eigen tent. Vriendelijke eigenaars.
Ligging voor pieterpad wandelaars top! Van alle gemakken voorzien, maar het sanitair was echt heel vies. Heel erg jammer! In de douche overal haren, viezigheid en zelfs schimmel (zwart en met pluis).
Geweldige camping, heerlijk rustig,fijne douches .
Koelkast met diepvries aanwezig,waterkoker enzovoort.
Fijn apart huisje waar de mensen die met kleine tentjes komen lekker kunnen zitten,zelfs een dubbel kookplaat je is er.
Verse eitjes zijn er ook dagelijks te koop.
Alles tot in de puntjes verzorgd.
Een verdiende tien van ons!
We waren hier nu voor de derde keer. En steeds weer ervaren we een zeer gastvrije ontvangst, ruime en mooie plaatsen, mooi schoon sanitair (geen timer of muntjes) en een prachtig dorp in een prachtige omgeving.
We gaan zeker voor een vierde keer.
We hadden met de familie geboekt voor 1 camper, 2 caravans en het appartement voor Hemelvaart t/m Pinksteren.
Boeken via internet ging prima. Gemakkelijk en duidelijk.
Aankomst en info goed geregeld.
Vriendelijke eigenaars Tomas en Yvonne. Altijd behulpzaam voor iedereen.
Het appartement was vrij nieuw en heel compleet uitgerust met alle apparatuur. Niets gemist. Ruim gedeeltelijk overdekt terras met 4 goede stoelen, tafel en grote parasol. Kort voor de 2 parkeerplaatsen voor de bewoners en nog 1 voor bezoekers en daarnaast nog 1 met laadpaal. Erg luxe.
De camping is heel ruim met plaatsen waar tussen nog wel een caravan zou passen. Mooi begroeid maar overal zonnig. Terrein goed gemaaid en goed berijdbaar. Auto op aparte parkeerplaats.
Kortom.
Super!