Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Vogelpark Ruinen

8.5Fantastisch

Score uit 4 reviews

2.2km van centrum

Op vakantie geweest naar Vogelpark Ruinen?

Review schrijven

 • 8Ellen11-07-2017

  Een prachtig verzorgd vogelpark! Aanrader!

  Inheemse bedreigde vogels, maar ook prachtig gekleurde tropische vogels tezamen in veelal grote kooien. Sommige kooien lenen zich voor vliegen. Ook zijn er uitheemse eekhoorns en andere zoogdieren te vinden. Wij hebben hier twee uur met veel plezier rond gelopen. Voor kinderen is er een eenvoudige speeltuin. Er is ook gratis parkeren! Prijs-kwaliteit is prima!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2017

 • 9zoeff5027-07-2016

  Bijzonder Fraai

  Onopvallende lokatie zonder veel reklame, maar wat een fraai en ruim park. Entree komt wat eenvoudig over. Tuin fraai en speels ingericht met veel bossages en zitjes. Diverse zeer grote volières. Prachtige vogels, vooral de volière met kraanvogels, lepelaars en ibissen. Hobby van eigenaar Henk Dietz, heel veel respekt hiervoor. Horeca gedeelte is simpel, maar voldoende.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juli 2016

 • 9Rik Berends24-05-2015

  Absolute aanrader

  Het vogelpark in Ruinen oogt weliswaar niet ruim van buiten, maar blijkt dat van binnen wel te zijn. Veel mooie vogels, in overigens zéér mooi opgezette verblijven. Speeltuin oogde wat krakkemikkig, maar het park is ook meer voor volwassenen. Veel eten en drinken niet te koop. Voor de prijs is het een geweldig uitstapje (en anders ook overigens).

  Rapporteren

  Gereisd met partner in mei 2015

 • 8Anneke 06-08-2014

  Hartstikke leuk, ruim vogelpark

  Van buitenaf gezien lijkt het een vrij klein park maar als je eenmaal binnen bent merk je dat de oppervlakte behoorlijk groot is. Er is veel groen, keurig verzorgde perken en genoeg zitjes om tussendoor lekker even te zitten. Er zijn diverse soorten bijzondere vogels, en een 'n paar zoogdieren.

  Rapporteren

  augustus 2014