Tijdelijk geen boekingskosten

De Pouwelshoeve

9FenomenaalScore uit 12 reviews

Geweldig verblijf
Door De Moatjes uut Diem op 18-04-2022

Bij aankomst zijn we hartelijk welkom geheten. Rondleiding gekregen, alles was super schoon. Onze complimenten. Mooie ruime kamers en we hebben genoten van de jacuzzi en de sauna. De zon scheen kortom een heerlijk lang weekend gehad.

Heerlijk ruime hoeve
Door Siebenga op 18-08-2020

Het is een geweldige ruimte waar we met achttien personen verbleven. De keuken, slaapkamers en andere ruimtes zijn voorzien van alle gemakken. De eetkamer en huiskamer zijn groot genoeg om voldoende afstand te houden. Er is genoeg te doen voor groot en klein, zowel op de hoeve als in de omgeving.

WAUW, super vakantie met ongekend veel ruimte
Door Gert op 09-08-2020

Wat een fantastische groepsaccomodatie. In deze tijd van Corona en 1,5 meter is de pouwelshoeve een echte aanrader. Ruimte, vriendelijkheid en een complete inrichting zijn zomaar wat kernwoorden welke hier meer dan passend zijn. Niets is teveel voor de zeer vriendelijke eigenaar. Zowel binnen als buiten is afstand geen issue

Fantastisch familieweekend
Door Sylvia op 21-06-2020

We waren het afgelopen weekend hier, 19 t/m 21 juni. Het was allemaal super goed voor elkaar, ook de ruimte was erg goed vooral met corona in het achterhoofd. We hadden genoeg ruimte. Jong en oud had erg veel plezier. De woon/ eetkamer is erg ruim zodat je makkelijk de verplichte ruimt kunt houden. Heerlijk even weg in Corona tijd. Dan is dit een aanrader.

Heerlijk ontspannen week in een ruime accomodatie!
Door Familie D. op 15-06-2020

We hebben een geweldige vakantie gehad met onze familie. Genoeg ruimte, slaapkamers, sanitair om met 5 gezinnen voldoende afstand te houden i.v.m. de coronamaatregelen! Een hele mooie schone accomodatie met alles erop en eraan. Speelmogelijkheden voor jong en oud. Een heerlijk grasveld voor het huis. We hebben ook erg genoten van de mooie omgeving. De zwemplas op loopafstand, diverse natuurgebieden om te fietsen of wandelen. En niet te vergeten de omgeving van Giethoorn waar we gingen kanoën.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Door Miranda Blijsie op 07-07-2019

Een super verblijf voor een grote groep mensen, mooi ruim, netjes, met alles erop en eraan een echte aanrader!

Stroodrie Groepsaccommodatie

9.5