Laagste prijsgarantie

• 9.5Ligging
  • 9Inrichting
  • 9Ruimte

Chalet info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

2 Reviews over Meerzicht

• 9gh westerbeek23-05-2008

Wij verbleven van 3 tot 10 mei in dit chalet met het mooiste weer van de wereld.(2008). Werden hartelijk ontvangen en van wat je kon lezen en zien op de site was geen woord, foto, gelogen. Terras aan het water ook ontzettend leuk. Een aanrader.

• 9Ligging
    • 9Inrichting
    • 9Hoeveelheid ruimte
  • 10de Vries07-06-2007

Van te voren onze boodschappenlijst gemailt en bij aankomst stond ons wijntje, kratje bier en de rest koud, een heerlijk begin van ons weekje vakantie. Mooi het meer op met het aanwezige motorbootje om te vissen en de prachtige ongerepte natuur te bekijken. Het park was zeer rustig en autovrij dus we hebben heerlijk gerelaxt bij de houtkachel en op het terras. De verderop gelegen camping met terras aan het water was de hele week geopend, hier konden we ook met ons bootje meedoen aan de viswedstrijd die elke week gehouden word. We zijn er niet aan toegekomen , de klaverjas, poker en sjoel liefhebbers kunnen hier ook gewoon meedoen. Wij waren de tweede huurders, het chalet was net volledig herbouwd en vrijwel alles was nieuw, de mensen waren spontaan en we voelden ons direct thuis. Kortom we kwamen heerlijk uitgerust thuis en zullen deze korte vakantie niet gauw meer vergeten.

• 10Ligging

Chalet Meerzicht info