Landschapscamping Het Veentieshof
CampingCamping Zwinderen
Camping
Adresgegevens | Mantingerdijk 1, 9436 PN |
Landschapscamping Het Veentieshof
Prachtige camping met ruime plaatsen, veel privacy, schoon sanitair en vriendelijk. Hier wil je niet meer weg.
Camping de Veentieshof is een fantastische camping! Hele grote plaatsen, sommige heerlijk beschut. Wij hadden een plaats met prachtig uitzicht. In de omgeving zijn goed aangelegde fietspaden en leuke musea, kortom; een deel van Drenthe wat waard is om te ontdekken! Daarbij zijn Peter en Petra ontzettend vriendelijk!
Wij hebben weer een heerlijke kampeervakantie gehad in Mantinge Drenthe op het Veentieshof. Kleinschalig, rustig, super schoon en vriendelijke gastvrouw en heer. Voor herhaling vatbaar !
Je kunt je niet voorbereiden op al het moois dat er te zien is... Petra en Peter zijn fantastische eigenaren, niets is teveel. Storm? Dan brengen ze een stormlijn voor over de voortent (die hadden we nodig, zo pal op de wind). We hebben het verder overigens enorm getroffen met het weer. Sanitair altijd schoon, afwasplekken idem dito, douches, appelsap, koelkast voor algemeen gebruik, spic & span. Wij keken uit op de schapen en een prachtig landschap (plaats 15). Het onweer en de regen zagen we al van verre aankomen, geweldig mooi! De omgeving is prachtig, fietspaden te over. Helaas hadden we die niet mee omdat onze 2 honden ook mee waren. Veel privacy. Watertappunt heel dichtbij. Grote plaatsen. Ja, wij komen terug!
Kleine rustige camping met ruime plekken gescheiden door bosschages. Mooi schoon sanitair en vriendelijke eigenaren. De rust op de camping wordt soms wel teveel gehandhaafd. Over met vier personen gezellig praten, echt niet op een harde toon, het was trouwens nog middag, werden we al als storend zijnde aangesproken