Camping Bosveen
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Verlengde Scheperweg 7, 7891 TH |
Camping Bosveen
Vanaf 30 maart tot 29 september caravan op de camping gehad.
Perfecte uitvalsbasis voor onze hulp op de boerderij in Emmen. Week op/week af. Heerlijk rust op de camping. Genieten van het zwembad en alles is perfect geregeld en superschoon. Tot en met de kantine met gevulde koelkast, magnetron en groot beeld TV. Christel bedankt voor de lekkere munt uit de moestuin en de aquarobics les. Boulen hoort er natuurlijk ook bij. 😁 En gezellige avond met eerst blokjes gooien en daarna een borrel met uitgebreide hap. Bij de voetbal nootjes op tafel en met n groep kijken. Een goed gevulde boekenkast en spelletjes.
Wij hebben weer genoten.
Bedankt Gerrit, Dennis,Christel en Steff ( onze eierboer en voor overige klusjes)
Alle goeds en tot volgend seizoen.
Groet Tjerk en Margreet
Eén tot in de puntjes verzorgde camping. Erg vriendelijk met persoonlijke benadering.
Niets moet, alles mag.
De camping ligt in een mooie, rustige omgeving.
Van hieruit zijn er diverse mogelijkheden voor fietsen en wandelen.
We hebben het super naar ons zin gehad en komen zeker nog een keer terug.
Liefs familie zuijderduijn
Heerlijk rustige, schone en kleine camping, geen kinderen die er waren. Is voor hen ook niet iets te doen, alleen als zij op visite komen zouden ze onder ouderlijk toezicht, en met toestemming vd beheerder mogen zwemmen.
Beste Gerrit, Dennis , Christel en Steff!!
Wat hebben wij het weer fantastisch gehad. Zelfs nog een aqua jogging gehad van Christel en een gezellig koffieavond na de jeu de boules. Super leuk ! Wat is alles fantastich verzorgd en schoon. Je kan t niet bedenken of het is er. Vanaf de camping kan je gelijk het natuurgebied Bargerveen in wandelen en fietsen. Klazienaveen is een prachtig dorp met heel veel winkels. Jullie zijn zo gastvrij en allemaal ff vriendelijk.
Bedankt en tot volgend jaar.
Henriette en André en Hayca 🐾