8.8FantastischScore uit 6 reviews
8

Beoordeling

8.8Fantastisch

Score uit 6 reviews

 • 9.7
  Ligging
 • 8.5
  Prijs/kwaliteit
 • 8.3
  Inrichting
 • 9.3
  Ruimte
 • 8.5
  Hygiëne

Vakantiehuis info

Wat zeggen bezoekers over

Natuurvriendenhuis Het Hunehuis (Nivon)

8.8FantastischScore uit 6 reviews

We zijn benieuwd naar jouw ervaring!

6 reviews

9
prima plek
Door corina op 23-01-2021
Gereisd met jonge kinderen

Vaker geweest. Fijne plek om te logeren als je in de zomermaanden een voorstelling van het Shakespeare theater in Diever wilt bezoeken. Veel te doen in de omgeving. Wandel en fiets mogelijkheden, de schaapskooi, vlindertuin en een mooi openluchtzwembad in het dorp welke vooral voor kinderen leuk is. Hunebedden al op de aanrij route naar het huis. Aanrader: bezoek aan het museum in Frederiksoord en daarna een wandeling door het dorp. Voor jongere kinderen is een bezoek aan de kleinschalige dierentuin Taman Indonesia leuk. ( verwacht geen dagprogramma) Het huis is schoon en goed onderhouden . Frisse, lichte kamers ,voldoende sanitair, meerdere plekjes om te zitten, zodat je nooit het gevoel hebt dat het druk is . Kleine tv kamer en speelhoek voor kleinere kinderen . De keuken is voorzien van alles wat nodig is om een goede maaltijd te kunnen bereiden. Buiten prima terrassen .

9
Gastvrijheid op de oeroude Drentse heide!
Door Johanna op 11-01-2021
Gereisd met partner

Het was een fantastisch verblijf! We voelden ons geborgen en veilig in het ruime en gezellige nivonhuis, te midden van aardige gasten en zorgzame huiswachten.[ En dat in coronatijd!] De omgeving is werkelijk schitterend, we hebben heerlijk lopen dwalen over de heide over oeroude paden en langs prehistorische monumenten.

9
Altijd doen!
Door Henk op 18-04-2017
Gereisd met partner

Een prachtig mooi huis in een schitterende omgeving met uitermate vriendelijke vrijwilligers. Een bezoek méér dan waard.

8
uniek zelfverzorgingshuis
Door Vrolijk op 15-10-2016
Gereisd met partner

kamer met wastafel, sanitair op de gang, mannen/vrouwen apart. Prima keuken en gezellige hal en eetzaal met prachtig uitzicht. Midden in de natuur met dorp op goede afstand voor inkopen, winkels enz, Mooie plek om omgeving te verkennen. Gezellig verblijf waar je rustig je gang kan gaan.

9
unieke ligginge en uniek concept
Door doky verhagen op 19-11-2014
Gereisd met vrienden

Een doe-het-zelf-hotel op een geweldige plek.De 'oer'tijd ligt een je voeten en de schaapskudde maakt het plaatje compleet Een grandioze sfeer en een goed concept. Wat een rust en wat een plek. Eenvoudige doelmatige inrichting, maar een perfecte keuken voor doe-het-zelf-koken! Veel kamers en veel sanitair

9
een geweldige accommodatie
Door doky op 17-04-2009
Gereisd met oudere kinderen

Dit 'doe het zelf'hotel achtige gebouw ligt op de mooiste plek van Drenthe. Het huis is goed uitgerust en iedereen kan er naar eigen inzicht heerlijk vakantie vieren, van de natuur genieten en ont-moeten. De vrijwillgers bij de balie zijn zeer behulpzaam en die geweldige grote gezamenlijke keuken is een feest. ook als het huis vol is merk je daar weinig van. iedereen heeft zijn eigen kamer(s) en de gezellige hal en de buitenruimte nodigen uit om te blijven hangen. De omgeving (schaapskudde, hei, grafheuvels, bossen en het dorp Habelte is grandioos.

Info

Adresgegevens
Adresgegevens

Hunebeddenweg 1, 7973 JA

Boek met garantie
 • ANVR
 • Calamiteitenfonds
 • SGR
Veilig betalen
 • iDeal Logo
 • BanContact
 • Mastercard
 • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.