Ees
De accommodatie is superlux. Het bleek een andere accommodatie dan dat we gehuurd dachten te hebben via de website, maar luxer. Het is dus beter om telefonisch contact te hebben met de eigenaar, dit om misverstanden te voorkomen. Ook is niet duidelijk te vinden op hun website wat de uiteindelijke kosten zijn enz. Wij hadden alles via de mail gecommuniceerd en dat was niet voldoende, zo bleek. De misverstanden zijn de wereld uit geholpen en wij hadden een heerlijke vakantie in een prachtige omgeving. Ondanks dat we geen supermooi weer hadden hebben wij ons goed vermaakt. Door de corona niet alles kunnen bezoeken, maar ons geen moment verveeld. De inrichting van de accommodatie is modern en er is een goede internetverbinding. Heerlijk om te vertoeven! Mooi uitzicht naar een groot gazon, lekker vrij. De eigenaars zijn hardwerkende mensen die hun omgeving graag willen delen.
Mooie verzorgde camping met ruime plaatsen. Direkt aan bos. Gunstig gelegen voor allerlei activiteiten.
Klein dorp naast borger. Vlak bij een prachtig bos. In een dorp veder kun je een leuke eko trip doen.