9.1FenomenaalScore uit 62 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten

De Zeven Heuveltjes

9.1FenomenaalScore uit 62 reviews

Prachtige groene, schone en goed onderhouden c
Door Joyce op 13-08-2023

Een prachtige groene, schone en goed onderhouden camping. We hebben ons hier 2 weken als gezin met een dochter van 5 jaar super goed vermaakt. Het sanitair werd goed schoon gehouden en was goed onderhouden, de douche lekker warm en genoeg douches e.d. voor het aantal campinggasten (nooit in de rij) en fantastische voorzieningen voor kids (familiedouche, badjes e.d.) Voor de kleine was er vollop goed ondehouden speelmogelijkheden, zowel een speeltuin bij de tent als op andere plekken, genoeg andere kinderen om altijd wel met iemand te kunnen spelen, animatie is er niet en hebben we ook niet gemist. Het is een gezellige, rustige camping, veilig voor kinderen. De zwembaden zijn ook goed verzorgd, verwarmd en met zout ipv chloor. Alle dagen lekkere broodjes 's ochtends die de kleine zelf kon afhalen. Het personeel is vriendelijk en doet het duidelijk met plezier. Veel bezienswaardigheden in de buurt. Wat ons betreft een absolute aanrader!

Fantastisch
Door Otto en jacqueline op 13-06-2023

Als er mensen zijn die naar de zevenheuveltjes willen,graag telefonisch contact opnemen. Super fijne en mooie camping. Sanitair super schoon,douche met pasje maar dat werkt goed,en je kunt wel 3 week met het pasje doen. Eigenaar super vriendelijk, ook warme broodjes vooraf bestellen. Sinds dit jaar een snakkar.

Echt een aanrader,in het mooie Drenthe. Wij hebben alweer voor volgende voorjaar geboekt.

Genoten!
Door Familie Kreuger op 05-08-2022

Heerlijke camping met leuke speeltuin en pierenbad voor de kleintjes Voor de groten ook een lekker zoutwaterbad en genoeg rust voor de volwassen bezoekers... Het schone sanitair is echt een bonus! We hebben ontzettend genoten.

De Zeven Heuveltjes

Erg mooi.
Door H&H op 30-07-2022

Mooie camping aan het bos, dorpjes Borger, Exloo zeer dichtbij voor boodschappen en eetgelegenheden. Emmen is op redelijke afstand. Je kunt er heerlijk wandelen, fietsen. Alleen de WiFi is niet zo best, nu kun je daar misschien wel zonder op vakantie. Maar toch …..
De tv aansluiting zou wat gemakkelijker kunnen. voor boodschappen moet je de camping af, Borger diverse supermarkten is 3,9 km. Sanitair keurig netjes.

Aanrader
Door Laura en Jan op 06-06-2022

Nette rustige camping, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Keurige toiletgebouwen, kindvriendelijk, hondvriendelijk. Je loopt zo het bos in, direct aan leuke wandel en fietsroutes. Leuke dorpjes in de buurt, vanalles te zien en te beleven. Super!

Fantastisch !!!
Door Fam. Alaerds op 01-05-2022

Prachtig mooie camping, héérlijk rustig, brandschoon sanitair, van ons een dikke 10+ !!!

Fietsverhuur

Wasservice