Laagste prijsgarantie
10FenomenaalScore uit 4 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 10

Drift 4, 7991 AA

10FenomenaalScore uit 4 reviews

Aanrader heerlijk hotel in prachtige omgeving.
Door Gerda op 06-02-2024

Prachtig hotel met eigen identiteit. Ultieme gastvrijheid. De kamers zijn allemaal uniek en het was heerlijk om een wijntje te drinken bij de haard.

Mooiste boutique hotel van Oost Nederland.
Door Marcel & Jolanda Meijners op 17-12-2023

Het was ons tweede bezoek in het boutique hotel De Drentse Liefde. Eigenlijk begint begint het vakantiegevoel al bij het Whatsappje die ik kreeg. Hoe laat mogen wij jullie ontvangen en een goede reis.
Wij werden super vriendelijk ontvangen door Agnes. Er wordt een kop koffie aangeboden om eerst even te relaxen, daarna liet Agnes ons de super mooie kamer zien. Ook deze keer werden wij verrast door de ruime en zeer smaakvol ingerichte kamer..
Het hotel is heel kleinschalig, waardoor het een zeer persoonlijk karakter krijgt. De liefde Voor hun authentieke hotel op een prachtige locatie, stralen beide uit.
Het ontbijt is tot in de puntjes verzorgd. Mijn man heeft een glutenallergie, ook voor hem was er met zorg en aandacht een speciaal mandje met brood, cracker en koek samengesteld.
Thijs is de man van de eitjes, hij zorgt ervoor, dat je een eitje krijgt, zoals je het graag eet.
Een hotel om alle mooie kamers uit te proberen!

Super knus hotel
Door Anoek & Marian op 26-11-2022

Wat een leuk hotel is dit. Het is heerlijk rustig en de kamers en het restaurant zijn prachtig. Het ontbijt is vers, uitgebreid en heerlijk van smaak. Er zijn diverse restaurants op loopafstand. De persoonlijke aandacht van de eigenaresse en haar partner is top! Echt een aanrader!

Fantastisch
Door Ron&Desiree op 09-09-2022

Wat een geweldig leuk en net hotel is dit.
We hebben hier 1 nacht geslapen wat was onze kamer onwijs leuk en netjes ingericht.
De eigenaresse (Agnes) super vriendelijk 🤗
We zullen als we in de buurt zijn zeker nog is een keer terug komen.