Tijdelijk geen boekingskosten

An de Esch

9.3FenomenaalScore uit 7 reviews

Rust, gastvrijheid en comfortabel
Door Wim en Coby van Ginkel op 03-10-2020

Heerlijk verblijf in prachtig appartement beneden. Slapen in de bedstee was geweldig. Een super ontbijt van een zeer vriendelijke gastvrouw. Alles was Top !

Gastvrij en heerlijk rustig.
Door Rick Blikman op 10-05-2020

Heerlijk ruim, licht en schoon appartement waar het aan niets ontbreekt. Zeer attente, aardige gastvrouw.

Het was goed
Door T op 23-08-2019

Goede benb. Familiekamer is groot genoeg en schoon , de bedden waren goed. Bij aankomst konden wij koffie of thee zetten in de verblijfsruimte maar voor de kinderen was er niets, bv geen limonade. Dat was jammer want de gastvrouw was op de hoogte van de komst van twee kinderen. Ook bij het ontbijt was er niet zoiets als chocomelk of fristie o.i.d. De deur van de doucheruimte maakt een enorm lawaai als je hem opent of sluit.

An de Esch

zo als thuis ...
Door m&m op 26-06-2016

De verblijfplaats ligt prima tussen Dwingeloo, Dwingerderveld en Drenths-Friese Wold. Alles wat er moet zijn is er, prima ontvangst. We troffen toevallig het weekend van Dwingelerart mét tentoonstellingsruimte in de garage van onze gastheer en -vrouw. Eerder verbleven we er in een appartement waar meer licht binnen kwam. In de ruimtes waar we nu verbleven was het een beetje donker.

Perfecte fiets en wandel startplaats
Door Rene op 18-05-2013
Alleen gereisd

Prachtig startpunt voor mooie wandel en fietstochten. Heel gastvrij, erg netjes en luxe ingericht. Alles erg schoon en zeer goed verzorgd. Leuk terras met alle rust die Drenthe kan bieden. Het ontbijt is geweldig met vers brood, fruit en een krant erbij. Helemaal tot rust gekomen in dit mooie Drenthse plaatsje.

Landelijk, Rustig, Comfortabel
Door Hannah op 11-03-2013

We verbleven in Appartement 4, dat zeer privé is en een terras met houtkachel heeft dat uitkijkt op een weitje met koeien. We sliepen in een bedstede (heel knus) en eventueel zouden er nog twee mensen in de andere bedstede kunnen. Van het privégebruik van de sauna (verzorgd aangeboden met drinken en vers fruit) hebben we enorm genoten.

De ligging is geweldig, aan een kronkelende weg met oude boerderijen en vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld. Zeer geschikt als vertrekpunt van wandelingen en fietstochten.

Groepsaccommodatie Nieuw Moscou

9.3