9.5FenomenaalScore uit 19 reviews

De Tip 11, 7849 TD

Bosbries

9.5FenomenaalScore uit 19 reviews

Ruimte

Superfijne plek om even helemaal tot rust te komen
Door Floor op 09-03-2023

Wat hebben wij een heerlijk weekend gehad op dit knusse, sfeervolle plekje in het mooie Drenthe. We hebben heerlijk kunnen cocoonen dankzij de relaxte bank, het haardje en het fijne sfeertje in het huis. En onze kids vonden de boomhut en de PlayStation ook fantastisch :) In de omgeving is er ook genoeg leuks te doen, we hebben ons niet verveeld! We komen graag nog eens terug!

Fantastisch!
Door Roefke Mistrate Haarhuis op 09-03-2023

Afgelopen weekend een heerlijk weekend gehad in Bosbries. S’ochtends de vogels horen fluiten. Rustig wakker worden tijdens een wandeling in het bos dat in de achtertuin ligt. Buiten en binnen vuurtjes stoken, marshmallows roosteren. Avonturen beleven in de boomhut. En dat was alleen nog maar in en rondom het huisje. In de omgeving is ook heel veel leuks te doen! Wij komen hier zeker nog weer eens terug!

Gezellig huis in fijne omgeving!
Door Ellen op 20-09-2021

Je voelt je meteen thuis in Bosbries. Leuk ingerichte kamer/keuken/slaapkamers en nieuwe badkamer. Alles schoon. Onze hondjes konden mee en vermaakten zich prima in de ruime tuin, 100 meter verderop een geweldig bos met vele wandel-en fietspaden! Het huisje bevindt zich aan het begin van een kleinschalig vakantieparkje. Behalve dat er weleens een auto in en uitrijdt verder stil. Dus ja! Een aanrader.

Heerlijk!
Door Hilde op 01-09-2021

Rustig gelegen bungalow in het groen met een grote kindvriendelijke tuin en comfort binnen- en buitenshuis! Gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien: fijne bank, tv met Netflix, Videoland, NPO en Amazon prime, goed uitgeruste keuken: oven, vaatwasser en 4 pits gasfornuis. De bungalow ligt in een leuke omgeving: er zijn veel gevarieerde te doen. Wij hadden zelf de fietsen meegenomen en dat bleek een goede keus. Kortom: we hebben een hele fijne vakantie gehad bij/in dit gave Cocoonhuisje!

Goed, comfortabel, mooie omgeving en alle ruimte
Door Joske op 25-08-2020

Heerlijke week gehad met onze dochters van 3 en 6 jaar. Huisje is van alle gemakken voorzien en erg mooi ingericht. Veel leuke dingen te doen in de omgeving. En in deze hete week ook verkoeling gezocht bij zwembaden en meertjes.

Super!
Door Chantal op 14-06-2020

Wij hebben genoten van een heerlijk zonnig pinksterweekend in de Bosbries. Prachtig huisje met een fijne tuin en een lekker zonnig terras. Het huisje is mooi ingericht en er is werkelijk aan alles gedacht, we voelden ons dan ook direct thuis. De omgeving is prachtig en er is van alles te doen!