Vakantieparken Borger

2 accommodaties

Populair
Vakantieparken
Nederland
Drenthe
Borger
Verwijder filters

Wat zeggen bezoekers over

Borger

483 reviews

5
Gewoon leuk
Door Mar op 10-08-2021
Gereisd met jonge kinderen

Wij hebben het erg naar ons zin gehad en het is een leuk park.Vind het wel belachelijk dat je moet betalen voor animatie en een trampoline. Ook de bediening bij het restaurant is erg slecht, lange wachttijden en allerlei misverstanden. Ook zijn de douches vaak te vol en niet op temperatuur. Wij hadden een tent gehuurd van Roan, de eigenaar staat zelf om de hoek op de camping en is erg overheersend, komt vaak langs om te kijken en geeft je geen ruimte om in je privé een tent te huren, eigenlijk moet zo'n eigenaar helemaal niet bij je om de hoek moeten staan.Desondanks een fijne vakantie gehad en hebben de kids zich meer dan goed vermaakt.

8
Mooie bestemming, gaan we nog eens heen
Door Roel S. op 29-09-2020
Gereisd met partner

Borger is een kleine, gezellige plaats met een mooie omgeving. De plaats wordt 'hunebedhoofdstad' genoemd, omdat er het grootse hunebed van Nederland ligt. Bezienswaardig is het Hunebedcentrum daar vlakbij. In de omgeving vind je mooie bossen, zowel in de richting van Gasselte en Gieten (naar het Noorden) als naar Exloo en Odoorn. Maar ook mooi is het glooiende Hunzedal ten oosten en noordoosten met plaatsjes als Buinen en Bronneger.

8
Mooi dorp in mooie omgeving
Door Tiny op 23-09-2020
Gereisd met partner

Het is een mooie afwisselende omgeving, voor ieder wat wils.

4
Matig
Door Miep op 19-08-2020
Gereisd met jonge kinderen

Wij zaten in een chalet, mooi uitzicht over het meer, was niet goed schoongemaakt, de koffie zat aan de deuren en alles plakte bah. Klantvriendelijkheid echt onvoldoende, geen vriendelijk personeel 2x heb ik iets moeten vragen en kreeg alleen maar een zucht, omdat ik niet kon reserveren voor het zwembad online, ze geloofde het niet je doet t niet goed bla bla, heb toen mijn telefoon gegeven gevraagd of ze het zelf goed doen, maar helaas hun konden het ook niet. Zwembad zat heel de week volgeboekt door mensen die voor heel de week reserveren en niet komen opdagen zo zijn ze wel verzekerd voor een plaatsje wanneer het hun uitkomt, maar helaas verpesten zulke mensen het dan voor anderen, ook dit had het park aan moeten pakken. Werknemers geven 0 info als je aankom, komen ook niet met een oplossing als er iets mis is. Ze vragen de hoofdprijs, maar is zeker onder de mate. Blauw alg was aanwezig,ook jammer.wij komen hier niet meer!!!!!

8
Borger is net dorpje
Door Fam. met caravan op 26-07-2020
Gereisd met jonge kinderen

Gezellig, goed verzorgd dorp. Mooie natuur. Hunebedcentrum is bezoeken waard. Ook de verdere omgeving biedt leuke activiteiten.

9
Leuke plaats met een gezellig centrum
Door Herman op 08-07-2020
Gereisd met partner

Borger is een leuke plaats met alle voorzieningen en een gezellig centrum. De omgeving is prachtig en heerlijk om te wandelen, te fietsen of leuke dingen te bekijken en te beleven.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.