Camping De Ommekeer
- Huisdieren toegestaan
- Hannah Kamminga24-08-2021
- Martine10-08-2021
Perfect!
Prachtige locatie in de natuur, vlakbij de stad. Rustig, zen en hele aardige gastheer die heel hard werkt. Prima kamer, badkamer etc. Schoon, fijn bed en veel te doen in de omgeving. Uitgebreid heerlijk ontbijt. Super service zou het aan iedereen kunnen aanbevelen.
- Marijke en Ronald01-06-2020
Een prachtige goed toegeruste accommodatie
Een goede accommodatie met een gentleman als gastheer. Onze verblijfsmiddel was een tent. Kregen zonder meerkosten de sleutel van een privesanitair. Uiterst hygiënisch. Een minicamping om tot rust te komen met alle mogelijkheden om in de nabijheid te ontspannen, zwemmen e.o. activiteiten.
De camping biedt grote plaatsen met alle andere voorzieningen die in deze tijd wenselijk zijn. Tevens een uiterst helder corona beleid. Wij hebben genoten
- GM van Dam van Koppen08-08-2019
- Carla Geurts01-06-2019
Aanrader om te verblijven.
Wij zijn 23 mei een nacht in de B&B wezen slapen, omdat we op vrijdag 24 mei voor 9 uur in Assen moesten zijn. Vier slaapkamers ter beschikking gehad met verschillende inrichtingsstijlen, bedden zijn goed, ontbijt zeer uitgebreid, aparte zitruimte waar tv gekeken kan worden, thee en koffie faciliteiten aanwezig, mooi wandelgebied naast de deur. Er zijn 2 wc's aanwezig in het huis en er mag ook gebruikt worden gemaakt van die van de camping, welke ook super schoon zijn.
- Mevr. Krol19-11-2016
Een super B&B!
Een prima plek om te overnachten in deze woonboerderij. Sanitair netjes en schoon. Prima verzorgd en uitgebreid ontbijt. De eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam! Ook een pluspunt landelijk gelegen maar binnen 5 minuten zit je midden in de stad Assen. Prima kwaliteit/prijsverhouding.
- Frenk M.27-01-2016
Super
Wij moesten 3 dagen om 07:30 in de TT hal zijn. Dit betekende dat we eerder aan het ontbijt wilden dan eigenlijk vermeld was in de voorwaarden. Dit was geen probleem en we hebben elke dag lekker kunnen ontbijten. Door de gastvrijheid meteen geboekt voor het pinksterweekend van 2016. Helaas werd er een dubbele boeking gemaakt. Dit werd door Wijche en Silvia (eigenaren) opgemerkt en netjes aan ons gemeld. In overleg zijn wij elders ondergebracht, dit was echter een duurdere accommodatie. Wijche en Silvia hebben dit verder voor ons afgehandeld en het verschil betaald. Kortom hun gastvrijheid, eerlijkheid en oplossingsgerichtheid verdienen een dikke 10. We kunnen iedereen aanbevelen om in hun accommodatie lekker tot rust te komen. Toppers ga zo door.
Camping De Ommekeer info
Camping-informatie