3,8 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
 • ANVR
 • Calamiteitenfonds
 • SGR
 • iDeal Logo
 • BanContact
 • Mastercard
 • Visa

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben de beste aanbieders voor Vondelhof Guesthouse voor je op een rij gezet:


6.7Voldoende
+26

Beoordeling

6.7Voldoende
 • 6.7
  Waardering
 • 7.2
  Ligging
 • 6.5
  Service
 • 6
  Prijs/kwaliteit
 • 6.5
  Kamers
 • 5
  Hygiëne

Bed & Breakfast infoMisschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Wat zeggen bezoekers over

Vondelhof Guesthouse

6.7VoldoendeScore uit 13 reviews

We zijn benieuwd naar jouw ervaring!

13 reviews

3
Niet voor herhaling vatbaar, te duur
Door H. van Egmond op 28-12-2017
Gereisd met partner

Het is allemaal erg zakelijk. Voor een paar kopietjes wordt 2 euro in rekening gebracht. Het heeft geen gezellige uitstraling, de kamers boven zitten pal op de hete zon, dus je kunt niet buiten zitten. De binnenplaats ziet er ook niet uit. We waren er aan het begin van de reis en aan het einde. Aan het einde waren de prijzen van de kamers met 14% gestegen!!! Echt belachelijk. Het zou komen door een renovatie, maar we vonden het er nog steeds niet uit zien. We zijn eerder in Guesthouse Terra Africa en Villa Verdi Guesthouse geweest. Deze zijn vele malen beter. De tuinen daar zijn zoveel mooier. Daar hadden we echt een heerlijk relaxed gevoel. Dat hebben we bij Vondelhof nooit gehad.

6
prima om reis te beginnen
Door edwin op 27-04-2014
Gereisd met partner

Prima maar basic kamers. Verder wel netjes en schoon. Het ontbijt wat erbij zit is basic, maar verder niets mis mee. Aanrader voor diner: joes biergarten. Prima wild eten voor een goede prijs en met de taxi slechts 5 min

8
Prima Guesthouse
Door Dave op 20-01-2014
Gereisd met partner

Fijn Guesthouse met klein zwembad. Ruime kamers, we hadden een balkon van 15m2. 2 nachten verbleven. Ligging 500 meter van het centrum. Aan te raden.

Vondelhof Guesthouse

1
waarschuwing!!!
Door jan.leybaert op 29-08-2012
Gereisd met vrienden

Het Vondelhof is een heel onveilige plek! Na een lange reis van Brussel, over Munchen en Johannesburg, landden we met 9 vrienden (leeftijd 45-55jr) in Windhoek. Een frisse douche zou deugd doen, terwijl anderen van een fris drankje aan het zwembad genoten. Het kamermeisje bleef ondertussen maar de kamers binnen en buiten lopen. Al snel bleek dat ze ondertussen uit 2 portefeuiles een aanzienlijke som geld gestolen had! Ze wou het geld teruggeven als we de politie er niet bijhaalden! De eigenares wou echter per sé de poltie er bij halen... die vonden echter geen vingerafdrukken op onze portefeuilles! We verloren niet alleen 3 halve dagen door aangiftes allerhande, we verloren niet alleen een heleboel geld, we verloren vooral het vertrouwen in de het volk waar we nog 14 dagen moesten door reizen... We verdenken de manager/eigenares dat ze collaboreert met haar personeel!

8
Goede startplek
Door Ronald83 op 30-09-2011
Gereisd met partner

November 2010 hier verbleven: - Kleine guesthouse - Zwembad met enkele ligbedden/zitjes rondom - Goed, eenvoudig ontbijt - Kleine menukaart - Mogelijkheid tot internet - Prima start of eindpunt voor een rondreis door Namibië

7
Gunstige ligging, goede en ruime kamers
Door Bianca op 06-11-2010
Gereisd met vrienden

Vondelhof is een goed begin/eindpunt van een rondreis door namibie. De eigenaresse is helaas niet erg geinteresseerd in haar gasten, niet erg gastvriendelijk.

Vondelhof Guesthouse info

0

Adresgegevens

 • Adresgegevens
  2 Puccini Street, 9000