Tijdelijk geen boekingskosten

Hotel info

• Airconditioning
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Terra Africa House

8.6FantastischScore uit 8 reviews

Netjes en gastvrij
Door KWD op 19-10-2019

Prima plek. Hebben hier de eerste nacht in Namibië geslapen. Eigenaresse was zeer vriendelijk en zorgde goed voor ons toen we redelijk brak van de reis bij haar aankwamen. Het zwembad was nog erg fris in april, maar de tuin nodigt uit om buiten te zijn. Het guesthouse ligt buiten het centrum, maar wij vonden dat wel prettig. Ontbijt was uitgebreid en prima. Wij hadden twee kamers naast elkaar; voelde veilig om de kinderen in hun eigen kamer te laten slapen.

Sfeervol en keurig.
Door Lia de laat op 02-11-2018

Heel fijn hotel, veel sfeer, mooie kamers, vriendelijke ontvangst. Check wel je reservering. De tweede nacht waren we overboekt. Plaatsvervangende hotel was niks. Een sfeerloos hotel met een slecht bed en een chagrijnige eigenaresse. Erg jammer van onze laatste vakantiedag.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Door Hanneke Drost op 06-06-2012

Een heerlijk hotel met bijzonder aardig personeel, heel goed ontbijt, prachtige kamers, heel leuke tuin met zwembad.

Terra Africa House

fantastisch Guesthouse in Windhoek
Door Ben en Annette Kokhuis op 06-11-2011

Een fantastische plek om je vakantie te beginnen en te eindigen. Advies: blijf langer dan 1 nachtje, want Terra Africa is een oase van goede smaak en relaxte sfeer. In één woord geweldig. Terra Africa wordt gerund door enthousiaste mensen die je een warm gevoelgeven. Als je terugkomt van de geweldige reis door Namibië naar Etosha of Sossusvallei en je weer bij Terra Africa bent dan heb je het gevoel “dat je weer thuis komt in Afrika!”

Wat een topper!
Door Bianca op 02-12-2009

Leuke accommodatie met gezellige kamers. Personeel is erg vriendelijk. Accommodaite ligt wel iets buiten het centrum al is het centrum van Windhoek niet bijzonder. Al met al een echt aanrader! Vergeet niet te gaan eten bij Joe's Beerhouse in het centrum van Windhoek!

Door Mw. H.J. Kruisbrink op 20-06-2006

Mede op grond van de beoordeling van anderen heb ik dit geboekt en was in alle opzichten tevreden. We zijn hoffelijk en efficient ontvangen, en vonden de service prima. De ligging is wat minder door het tegenoverliggende terrein met het regeringsgebouw, maar de tuin met zwembad maakt dat ruimschoots goed. Een aanrader.

Terra Africa House info

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)