Tijdelijk geen boekingskosten

Hansa

8.5FantastischScore uit 6 reviews

Mooi hotel midden in Swakopmund
Door Kampman op 30-07-2010

Na een paar dagen in de woestijn is het hier een chique bedoening. Het voelt wat vreemd als je hier stoffig aankomt. Prachtig grote kamers met grote zitkamer erbij en een heerlijk bed. We hadden uitzicht op de binnenplaats met fonteintje, waar mooie vogelstjes komen drinken. Het ontbijt is wat te overdadig met zelfs oesters, terwijl we op ons gebakken ei vrij lang moesten wachten. 's Avonds hebben we in het stadje zelf gegeten (Kückies Pub is een aanrader !!)) De auto kan binnen het complex geparkeerd worden. Da's makkelijk want de rest van het stadje kan met gemak te voet worden verkend.

Super !
Door ielegems herman op 26-03-2009

Hadden prachtige suite gekregen, alhoewel niet gevraagd (was eigenlijk een volledig appartement). Goede bediening, het eten was een michelinster waardig.

Door otto.de.roo op 03-03-2008

Eén van de beste hotels in Swakopmund. We hadden een grote dubbele kamer. Ligging in het centrum. Zeer goed restaurant, chique maar toch een relaxte sfeer.

Hansa

Door Manuela Beyens op 25-03-2007
Onbekend reisgezelschap

Goed en aangenaam hotel, propere en comfortabele kamers, had een kamer aan straatkant, wat ik wel leuk vond, zo zag ik heel wat gebeuren vanop mijn balkon. De bar is knap ingericht en zeer gezellig, met live piano en leuke mensen. Het eten vond ik lekker, prijs-kwaliteit correct.

Door Simonen en Martien Heijting op 20-03-2006
Onbekend reisgezelschap

We mochten in de executive suite verblijven, super de luxe dus. Personeel vriendelijk. Een goed hotel. Ontbijt goed verzorgd. Geen diner in hotel genuttigd. Gratis toegang internet.

Door Marc Mol en Patricia de Regt op 06-10-2005
Onbekend reisgezelschap

Een erg goed, maar ook behoorlijk duur hotel. Wij hadden het geluk een kamer te hebben met balkon. Heb je dit niet dan zijn de kamers wel wat prijzig t.o.v. de ruimte en het comfort.

Het restaurant is naar onze mening een van de beste van Namibië, met een bijzonder vriendelijke en attente bediening. Het eten zelve is in één woord fantastisch !

• Hilton Windhoek
    p.p. vanaf*
    € 2339

Hilton Windhoek

Hotel
    NamibiëNamibiëWindhoek

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Soort hotel
Adults only