Laagste prijsgarantie

• 8Hygiëne

Lodge info

• Sportfaciliteiten
Meer lodge info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

7 Reviews over Sossusvlei Desert Camp

• 8Anya Smits28-07-2018

zelfservice huisje op prachtige plek vlakbij gate

Een prachtige plek bij groots natuurschoon in Sossusvlei. We verwachtten een safaritent. Het bleek een nieuw opgebouwd huisje in safaritent-stijl te zijn. Zelfservice met de keuken buiten (afgeschermd tegen het zand met tentdoek). Voor een borg kun je kookgerei ophalen bij de receptie. Er is een klein winkeltje in het 'dorp' bij het benzinestation. Maar als je zelf wilt koken is het aan te raden inkopen te doen voordat je Sossusvlei aandoet. De omgeving is prachtig, je zit op 2 km van de gate. Er valt geld te pinnen (in het hotel vlakbij de gate, waar je ook kunt eten, of eventueel ontbijten). Er is een klein zwembad en een bar. We hebben daar niet veel gezeten: het waaide toevallig enorm hard. We hadden één van de laatste huisje en een absolute plus was het nest republican weaverbirds in de boom naast het huisje. Ze kwamen iedere dag een boterham halen met zijn allen. Heel leuk. Het huisje was verder schoon, en bed/douche prima!

• 8Kamers
    • 7Zwembad
    • 8Hygiëne
  • 9Bassie07-01-2017

Mooie plek

We hebben hier twee nachten geslapen met half pension en we hebben hier erg genoten van ons verblijf. De tent met badkamer was ruim en schoon. Bedden slapen goed en een lekkere douche. Buiten is een afgedekt gedeelte met een aanrecht met koelkast en er staat een braai om zelf te BBQ' en. Je kunt bij de receptie een picknicbasket bestellen voor ontbijt en BBQ als je dat wilt. Er is een kleine bar en zwembad aanwezig. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben bij de lodge gegeten op ongeveer 5 km rijden. 's Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet (wat we verder in Namibie niet zo vaak hebben gehad) met lekker brood, eitjes, veel beleg en fruit. 's Avonds is daar een uitgebreid buffet met wok, vis en een braai met veel soorten vlees/wild.

• 9Prijs/kwaliteit
  • 8edwin27-04-2014

prima lodge, leuke tent om in te slapen

Desert camp bestaat uit 10. Tenthuisjes gelegen op ongeveer 7km van de hoofdaccomodatie. In dessertcamp is een kleine bar, maar voor het eten moet je naar de hoofdaccomodatie. Hier kun je erg sfeervol eten (soort wokbuffet, maar dan met allerlei soorten wild). Wij hebben er een georganiseerde sundowner gedaan. Helaas weinig dieren, maar wel een unieke locatie om een drankje te drinken. De volgende dag vroeg op om om 6 uur bij de poort van sossusvlei te staan.

• 10Ligging
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 6Zwembad
  • 9Dave21-01-2014

Fantastische Ligging!

Midden in de woestijn een mooi tented camp. Ruim opgezette tenten met badkamer en keuken. Zwembad en bar waren zeer welkom na een lange rit. Paar minuten rijden van Sossusvlei en hotel met restaurant.

• 9Prijs/kwaliteit
    • 9Zwembad
  • 9nancy_van_rooij10-10-2013

Geweldige ligging

Het Desert Camp ligt op ongeveer 5 minuten rijden vanaf de entree van Sossusvlei. De tenten zijn keurig verzorgd. Als je op basis van halfpension verblijft, eet je in het hotel wat er vlakbij ligt. Elke tent heeft een eigen (buiten)keuken en een bbq, waardoor je dus ook prima voor je eigen eten kunt zorgen. Heel klein zwembadje voor de heerlijke afkoeling na een dag woestijn.

• 9Bruno13-12-2011

Fantastisch tentenkampje

Desert Camp heeft een bar en een zwembad(je) heerlijk om bij te komen van je autorit daarheen.

• 10Ligging
  • 8Familie van Rekom25-07-2011

Reserveer een braai bij deze Desert Camp

Eén nacht overnacht in deze lodge. Een hele ruime "tent", met een prachtig bed, buiten een eenvoudige keuken en een grote douce/wc.

Heel mooi gelegen. Wij hadden van te voren via de mail een braai besteld. Echt super: in het donker, terras verlicht met kaarsen en de lucht vol sterren, een privékok die vijf soorten vlees klaar maakte, heerlijke salades, knoflookbrood, desserts, koffie en thee voor 25 euro per persoon. Echt een aanrader. 's Nachts en 's morgens was het wel koud in de "tent" Heel vriendelijk personeel. 's Morgens wilden we vroeg vertrekken en bestelden een mand ontbijt. kregen we echt een gigamand mee met bestek, brood, yoghurt, koffie, thee, beleg. Zo konden we picknicken voordat we de Sossusvlei in reden.

• 8Ligging

• VaatwasmachineNiet beschikbaar

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)