Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Opuwo Country voor je op een rij gezet:

7.9Goed
+133

7.9Goed

Hotel info

• Airconditioning
  • Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Opuwo Country

7.9GoedScore uit 9 reviews

Mooi gelegen Lodge
Door AngieV op 10-02-2015

Mooi gelegen, goede kamer met balkon (kamer 28) aan het einde van een rijtje met mooi uitzicht op de vallei. Schoonmaak was wel behoorlijk oppervlakkig, want als je onder het bed, stoelen en kast keek dan zag je dat de vloer daar nooit werd schoongemaakt. Het eten was in buffetvorm, maar prima en smaakvol. Zeer vriendelijke dames bij de receptie met altijd een gezellig woord. Ook de bediening in het restaurant was heel vriendelijk en behulpzaam. Standaard waren alle tafels binnen gedekt, maar op verzoek werd er direct een tafel voor ons buiten op het terras gedekt. Met de Logde ook Himba Tour gedaan en we hadden de geweldige gids Hendrik. We waren maar met z'n tweeën dus hadden eigenlijk een privé tour en dat was echt super. Hendrik spreek de taal van de Himba's en hij wist echt alles zeer uitgebreid uit te leggen, echt bijzonder interessant.

Goede camping met prachtig uitzicht
Door Lex op 15-12-2013

Opuwo is een levendig, maar rommelig plaatsje in het schijnbaar onbewoonde Kaokoland. Het Opuwo Country Hotel ligt even ten noorden van Opuwo op een heuvel. Als je vanuit het armoedige Opuwo omhoog rijdt is de luxe van de lodge nogal verrassend. Op een paar honderd meter van de lodge ligt de camping. Je hebt er een mooi uitzicht op de omgeving. Sanitaire voorzieningen, bar en restaurant zijn prima. De lodge heeft een prachtig zwembad.

ongeintereseerd personeel
Door laojohnny op 12-10-2013

Deze mooi op een heuvel gelegen lodge, heeft redelijke kamers met mooi uitzicht. Zwembad is geweldig. Het avond eten is goed al moet je er wel ontzettend snel bij zijn anders is het op en er komt niet nieuws. Na een 1/2 uur is het buffet een rommeltje. Het personeel wat er bij staat, kijk op een manier van "vraag vooral mij niets". De ober daarentegen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is zowaar nog erger. veel op en als je een omelet besteld, dan kijkt men verontwaardigd van "moet ik dat doen?" Ook nu is alles snel op en komt er niet snel iets nieuws. De eigenaren lopen zelf met een air rond of ze nog in koloniale tijden leven. Ze snauwen en commanderen hun personeel op een manier dat ik ook ongeïnteresseerd zou reageren. Ook vinden ze het normaal dat hun eigen hond zomaar door het restaurant mag lopen en bij de klanten aan tafel mag schooien. Die kunnen nog veel leren. Het was goed voor een paar nachten.

Mooie plek.
Door Bruno op 16-12-2011

Prachtig uitzicht vanaf het zwembad, maar ook vanuit de eetzaal. Ben je maar met z'n tweetjes, dan wordt het bezoek aan Epupa en de Himbas wel erg veel geld (plm € 400,-).

niets bijzonders,geen 4 sterren
Door fam. Bouwe op 23-04-2010

Het complex heeft een prachtig hoofdgebouw maar de kamers vielen tegen. Prachtige lokatie en mooi zwembad. Het eten was hier het minst van onze hele reis. personeel niet erg vriendelijk. De himba-excursie was daarentegen top.

Mooie lodge
Door Jacqueline op 10-02-2010

Stonden op de Campsite, prachtplek van alle gemakken voorzien, stroom, water etc. Bij de lodge, ongeveer 10 min. wandelen, kun je heerlijk op het terras zitten met een fantastisch mooi uitzicht over het gebied. Het eten is ook goed en veel, je hebt een keuzemenu van de dag.

Opuwo Country info

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    PO BOX 328 OPUWO, 9000