3,9 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Namibië/Namibië/Etosha Nationaal Park

Vakantie Etosha Nationaal Park

4 accommodaties

Populair
Namibië
Namibië
Etosha Nationaal Park
Verwijder filters

Wat zeggen bezoekers over

Etosha Nationaal Park

36 reviews

9
Bijzondere ervaring!
Door Erna Lindeman op 01-12-2018
Gereisd met partner

Huwelijksreis ten huwelijk gevraagd bij de Victoriawatervallen. Enorme ervaring in. 2012. Nu is partner dementerend waardoor de herinnering en aan deze reis erg waardevol zijn. Indrukwekkend om bij de Himbas te logeren en te trekken door de woestijn. Goede herinneringen aan de lieve bevolking. Zou het zo weer over willen doen!

9
Once in a lifetime ervaring
Door Sanne op 20-11-2018
Alleen gereisd

Het is een prachtig park om te genieten van al het moois dat Namibië te bieden heeft. In het park zijn er drie waterplekken waar je in stilte kunt kijken naar hoe de dieren komen drinken. Een supermooie ervaring! Wanneer je 's nachts in de tent of camper ligt, kun je de dieren horen in het park. Echt een aanrader dus!

8
Doen!
Door Henny en Simon op 01-05-2018
Gereisd met partner

Een prachtige lodge (huisje) met alle comfort. Mooi panoramadek met schitterende zonsondergangen. Safaritochten zowel 's morgens heel vroeg alsook 's middags. Prima eten. Goede bedden en altijd warm water. Dit was een resort tijdens onze rondreis.

8
Nooit overslaan bij bezoek aan Namibië!
Door Hans Erik Mom op 07-01-2017
Gereisd met partner

Etosha NP is een uniek gebied dat zeker niet mag ontbreken bij een bezoek aan Namibië. Wij hebben het van Dolomite Camp in het westen tot aan Halali Camp ten oosten van Okaukuejo bezocht in een vijftal dagen. Doordat we er in de droge tijd waren, komt het wild massaal op de "waterholes" op, die langs de gehele route liggen. We hebben vanuit onze auto veel wild en vogels kunnen spotten en kunnen fotograferen. Zeker in het westelijk deel was het erg rustig. Rond Okaukuejo en Halali Camp is het drukker, maar door de grootte van het park is er ruimte genoeg voor iedereen. Bij de meer centraal gelegen "waterholes" sta je soms wel met meerdere auto 's naar het wild te kijken.

We raden aan minimaal 4 nachten te boeken en ook minimaal op twee plekken te overnachten, het liefst in het park zelf, zodat je geen tijd kwijt bent met reizen voordat je wild krijgt te zien. Wij kozen voor Dolomite Camp en Okaukuejo. Dolomite Camp is uniek gelegen op een heuvelrug in het westen. Het is kleinschalig en luxe. Wij hadden er een van de twee chalets boven de waterpoel. Best een beetje decadent, genieten dus. Okaukuejo is massaler, maar wel met een fantastische "waterhole".

8
Onmogelijk om niets te zien
Door evl op 14-10-2016
Gereisd met partner

Het was droog en daardoor waren de waterholes goed bezocht. Maar onze voorkeur ging uit naar zelf spotten in het park. Er zijn niet veel wildparken waar je zelf mag rijden wat Etosha uitzonderlijk maakt. Veel gezien, waaronder grote kuddes olifanten, magnifieke

5
Twijfachtige plek
Door pim steman op 14-10-2014
Gereisd met partner

Wij vonde de Lodge's In Etosha prima, maar het rijden in Etosha zeer saai. Er is maar 1 soort vegatatie. Saaie kleine boompjes 200km lang. Een dag dieren kijken bij de Waterhole in een lodge's . Levert meer dieren op dan rijdend in Etosha. Voor ons althans dan.

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.