Adults only Monaco
Monaco
Ik kon niet kiezen en wilde een week met sport, cultuur, strand, zon, stad, eten, alles! Heb een cabrio geleend en mijn mountainbike achterin gegooid. Ter plekke 1 dagje een golfset gehuurd en kreeg er het allermooiste uitzicht vanaf de berg als cadeau bij! Fantastische hike naar de kliffen gedaan voor een goede insta foto ;-) brunch op het terras met 360 graden uitzicht over de haven, maar ook een aantal keer bij de maccie geweest :-) winst gemaakt in het casino maar vooral daar genoten van de WK wedstrijden - Thank god werd het binnen ook uitgezonden. Bij café de Paris, daarnaast, moet je gewoon geweest zijn; kom vooral voor een van de prachtige taartjes! Ten slotte nog een mooie outfit in de sale gescoord, de straat achter de haven heeft namelijk prima betaalbare winkels. Als je mazzel hebt kom je net als ik ook nog een spontaan muziek festival tegen. En anders de deep house beats bij Nikki Beach! Want Monaco heeft werkelijk alles!!!
Dat reizen met de trein heel makkelijk en betaalbaar is en je in korte tijd veel kunt zien en ontdekken van de cote azur