Laagste prijsgarantie

Merida Santiago

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Merida Santiago voor je op een rij gezet:

9.8FenomenaalScore uit 4 reviews

• Airconditioning
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
Meer hotel info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

4 Reviews over Merida Santiago

• 10Geert13-02-2017

Absolute aanrader voor perfect verblijf in Mérida!

Perfecte locatie op 10 minuten wandelen van Plaza Grande. Fraai, kleinschalig boutique hotel. Rita, Jan (zij Mexicaans en hij Nederlander) en hun staf zijn buitengewoon vriendelijk en doen hun uiterste best om je een fijn verblijf in het hotel te bezorgen. Kamers zijn van exceptionele kwaliteit en design. Uitstekend ontbijt, je hebt meerdere opties om uit te kiezen. We kregen gratis drankes aan de bar en in de minibar in de kamer. Lekker zwembad, een extra voor een hotel zo dicht bij het centrum van de stad. Ze gaven ons ook goede tips voor bezienswaardigheden, restaurants, etc. in de stad en de omgeving van Mérida. Absolute aanrader!

• 10Ligging
    • 9Zwembad
  • 10Pault23-08-2011

Aanrader

Top locatie in Merida. Kleinschalig, familiair, warm en zeer gastvrij. Prachtige kamers (4) en lekker zwembadje. Super ontbijt. Nederlander Jan en zijn Mexicaanse vrouw Rita. Hulp Donna Anna en hun hondje Gio. Op 10 minuten loopafstand van centrum. In en rond Merida veel te doen. Vooral in het weekend is de stad erg leuk en levendig. Pyramides van Uxmal vonden wij de beste van Yucatan. Meer info? Meer gerust; [email protected]

• 10fam Maes Nick ,Pedro en Annouk22-08-2011

fantastische verblijfplaats

In Merida zijn wij 5 dagen gebleven. Dit mochten er gerust nog een tweetal dagen meer zijn. Wij hebben verschillende uitstappen vanuit Merida gedaan, Uxmal,cenotes ... Merida zelf is een mooie stad en graag hadden we dus nog meer tijd willen hebben om de stad zelf te bekijken. De bed en breakfast van Jan en Rita is de plaats om in Merida te verblijven, mooie ruime kamers,prachtig ingericht. Leuk zwembad,lekker ontbijt. Rita en Jan zijn zeer toffe mensen die zorgen dat je je er thuis voelt, een plaats waar we gerust nog eens naar toe willen. fam Maes, Nick Pedro en Annouk

• 9An Van de Vliet28-06-2010

SUPER

zeer vriendelijke ontvangst door Nederlandse eigenaar Jan en zijn Mexicaanse vrouw Rita. Zeer mooie en grote kamer en zwembad. Kregen welkomstdrankje aangeboden en massa's uitleg en plannetje van Merida en omgeving. Zeer lekker ontbijt met Mexicaanse specialiteiten. Een aanrader voor iedereen die Merida wil bezoeken want ligging is ook top.

• 9Prijs/kwaliteit

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Calle 74-A Nº 499, 97000