Mayaland
- Airconditioning
- Restaurant
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Mayaland voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelGoed eten Ga naar accommodatieEl Méson del Marques
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieHacienda Merida
HotelPrachtige kamers Ga naar accommodatieHacienda Chichen Resort & Yaxkin Spa
HotelPrachtig gelegen
- Mat en Ank22-05-2010
- Marianne26-01-2009
Een prachtig resort
Dit is een resort met een hotel en bungalows op een prachtig terrein. Het is allemaal bijzonder verzorgd. Er zijn drie zwembaden en verschillende restaurants. Ook zijn er allerlei winkeltjes. Wij kregen een kamer in het hotel en deze had de afmetingen van een balzaal. De kamer was zeer smaakvol ingericht. Vanaf het balkon keek je op een van de pyramides van Chichen Itza. In het park zagen we de mooiste vogels en planten. We hadden hier wel langer willen verblijven. De service was prima; toen we wat wateroverlast veroorzaakten, werd dit probleemloos en snel opgelost. Rond het middaguur is het soms even erg druk op in en rond de restaurants, omdat dan de bezoekers van de archeologische site komen lunchen. Verder straalt het resort echter vooral rust uit.
- phyllis21-08-2008
Prachtige accomodatie in prachtige omgeving
Je kunt om acht uur naar Chitzen Itza, wat vanaf 11 uur erg druk wordt. En het is nog niet zo heet. Mooi hotel, we kregen een bungalow ipv een hotelkamer. Hangmat buiten onder afdak met ventilator boven je hoofd. Heel rustig en prachtige planten met naambordjes erbij. Aardige bediening. Eten heerlijk maar weinig Mexicaans. Zwembad was gewoon gratis bij ons. Erg genoten!
- Kindvriendelijk
- Thomas03-01-2008
Hotel Mayaland was ons eerste hotel op een korte rondreis door Yucatan. Wat een heerlijk hotel! We hadden nog een beetje last van de jetleg en we hadden net een enorme vertraging gehad (eerst 10 uur, later op Schiphol kwam daar nog eens 8 uur bij!), dus was het heerlijk om meteen in zo'n luxe en rustig hotel te zitten. De ruïnes liggen direct naast het hotel! Service goed en eten ook. Hotelkamers zijn erg groot en schoon.
- Sylvana Pelger28-12-2007
Heel erg mooi hotel! De bungalows zijn allemaal groot en goed verzorgd. Kamers met jacuzzi en hangmatje op je grote balkon. De bungalows hebben per 6 bungalows 1 zwembad. Klein nadeel: je betaalt er ook voor. Wij zijn er maar 1 nacht geweest, maar het was heel erg duur! Tip: Ga 's avonds naar de lichtshow bij de tempels. Dit is bij de prijs inbegrepen en is een mooie show.
- A. Keijzer29-10-2007
Ronduit schitterend. Wij waren er maar 1 nachtje omdat we een rondreis gemaakt hebben met een huurauto. Maar dit was echt een paradijsje. Overal vogels in de tuinen, en je loopt zo het archeologische centrum in waar de pyramide staat van Chichen Itza. Prachtig mooi aangelegd dit tropische paradijsje.
Hotel Mayaland info
- WasseretteBeschikbaar
- MinibarBeschikbaar
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensKm. 120 Carretera Mérida-Puerto Juár, 97751