Hacienda Chichen Resort & Yaxkin Spa
- Restaurant
- Draadloos internet
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieMerida Santiago
HotelGoed eten Ga naar accommodatieEl Méson del Marques
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieHacienda Merida
HotelPrachtige kamers
- Hugo20-11-2017
We hadden toch iets beters verwacht
Het hotel bestaat uit een oud landhuis in een grote tropische tuin waarin een aantal bungalows zijn gebouwd. De onze heeft een totale oppervlakte van ca 40 m2 waarvan ca. 9 m2 bestemd is voor de badkamer die hiervoor met een halfhoge wand is afgescheiden. We hebben in de kamer een 2 persoons-bed, 2 ongemakkelijke zitstoelen, nachtkastjes en koffie/thee faciliteiten plus een koelkastje. Verder gratis wifi (wel traag) in de buurt van het hoofdgebouw, tegelvloer, kluisje en airco. Warmwater voorziening slecht, geen telefoon op de kamer en TV en matige verlichting. Ontbijt uitgeserveerd: Redelijk tot goed. Er kan wel worden gekozen voor eieren geserveerd in elke vorm. Diner: Goed. Ons Oordeel: Ondanks dat we het hotel als goed beoordelen vinden we de 5* classificatie te hoog gegrepen.
- martin en feara07-04-2013
Zeer mooi en sfeervol hotel.
Prachtig hotel bijna bij ingang van de site. Je logeert in zeer sfeervolle appartementjes gelegen door de mooie jungletuin.Veel vogels en eekhoorntjes. Wel deel je,je veranda met gasten van je buurbungalow. Hangmatten en prima tuinmeubilair waar je ,s avonds lekker kunt lezen. Mooi zwembad met veel ligbedden. Vriendelijk ontvangst evenals rest van het personeel. Restaurantgedeelte was prachtig,wij zaten buiten. Ontbijt en avondeten was prima! Leuk winkeltje aanwezig en mocht je wat willen kopen wordt een gedeelte van je geld gebruikt voor hulp kinderen in de omgeving.
- 15-07-2009
Schitterend gelegen vlak bij de ingang van Chichen
Het hotel bestaat uit losse huisjes met twee kamers per huisjes met een eigen zitje aan de voorkant. De huisjes staan in een mooi aangelegd park dat elke morgen door een heel leger van mannetjes wordt onderhouden. De service van het hotel is prima.
Het vonden wij voor de prijs die je betaald niet goed. Een gevalletje van veel bord en weinig eten. Hier maken ze duidelijk misbruik van de ligging van het hotel. (dichtbij de ruines zonder noemenswaardige stad/dorp in de omgeving).
Het zwembad is ruim en bij aankomst kregen we hier een welkomsdrankje aangeboden van het huis. Een poolbar had hier trouwens niet misstaan.
Over het algemeen een mooi hotel maar wel prijzig.
- carola12-07-2009
Prachtig hotel, echt een aanrader!
Hotel Hacienda Chichen Resort & Yaxkin Spa info
- Wlan internetBeschikbaar
- MinibarBeschikbaar
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensCarretera Mérida-Puerto Juárez Km. 120, MX-97000