Maya Tabasco
- Restaurant
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Maya Tabasco voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtige kamers Ga naar accommodatieTabasco Inn
Hotel Ga naar accommodatieQuinta Real Villahermosa
Hotel Ga naar accommodatieQuality Inn Villahermosa Cencali
Hotel
- Walter18-01-2011
Net, maar sfeerloos hotel
We hebben 1 nachtin dit hotel overnacht tijdens onze rondreis door Yucatan. Het hotel is gelegen aan een drukke doorgaande weg. Het hotel is redelijk netjes maar is erg sfeerloos. De kamer was ruim en netjes, maar rook behoorlijk muf. Ook de badkamer met douche, toilet en wastafel was ruim, maar rook niet fris. Het zwembad was behoorlijk groot, maar was oud en niet erg zuiver. Er waren geen ligbedjes bij het zwembad, maar wel tafels met stoeltjes. Het eten in het restaurant was prima, maar het ontbijtbuffet was behoorlijk aan de prijs. 140 pesos.
- Eten
- Kamers
- Kindvriendelijk
- Jeffrey en Ester23-06-2007
Hotel bezocht in mei 2007. Een sfeerloos maar schoon hotel met ruime kamers. Het zwembad en de ligbedden waren behoorlijk vervallen en er liep zelfs een rat rond. Dat was voor ons de reden om de hotelkamer maar op te zoeken want de buurt is niet echt uitnodigend om in rond te wandelen. Prima hotel voor als je op rondreis bent. Tip: kom laat aan want er is echt niks te beleven.
- Ellen H.02-02-2007
Hotel bezocht in aug.2006. Villahermosa binnen gereden gaf een zeer drukke,warme en hectische indruk.Hadden wat moeite om de juiste afslag naar het hotel te vinden, zijn ook niet meer de stad ingeweest omdat deze ons totaal niet aantrok.In hotel lekker in de tuin bij het zwembad gelegen (knus, rustig), diner genuttigd en 's avonds op de kamer vertoefd.Grote, ruime kamers met airco en mooie ramen met veel uitzicht. Ontbijt ook prima ( buffet) en vriendelijk personeel wat hard werkte om het allemaal netjes te houden. Park "La Venta" wel lekker dichtbij, deze 's morgens bezocht,mooi, WARM maar wel indrukwekkend.
- Patricia29-10-2006
- Room serviceBeschikbaar
- WasseretteBeschikbaar
- MinibarBeschikbaar
- KluisBeschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensAv. A Ruiz Cortinez, 86000