Tijdelijk geen boekingskosten

• Sportfaciliteiten

9.3FenomenaalScore uit 80 reviews

Goed hotel!
Door Ronny op 22-12-2015

We verbleven slechts 3 nachten in dit hotel. Dit is een heel mooi resort met een mooie tropische tuin waar je kan in rondwandelen. De kamer op zich was mooi en ruim, maar het enig minpunt was de badkamer: deze was verouderd en aan renovatie toe. Mooie grote zwembaden met een drukker geanimeerd gedeelte maar daarnaast ook een rustig gedeelte voor rustzoekers zoals wij. De buffetten, zowel ontbijt al diner, waren heerlijk met uitgebreide keuze aan gerechten. Overal zeer vriendelijk personeel. Dit is zeker een aanrader!

Heel groot complex
Door johan, veronique en tim op 09-10-2013

Kortbij het vliegveld. Mooie kamers met een goedwerkende airco en een plafondventilator. De minibar dagelijks bijgevuld.De lakens en handdoeken dagelijks ververst. De roomservice is gratis. Het zwembad proper en altijd plaats. Aan zee is het handdoekje leggen als je een parasol wilt. Animatie is aanwezig doch niet overheersend. De speciale restaurants zijn aan te raden. Deze aan het zwembad zijn fastfood over de middag. De gewone restaurant s avonds is open en dus is muggenmelk een noodzaak, want het hotel ligt aan een mangrove. Het is mogelijk om met een kleine opleg naar het grand hotel te gaan, dan wel zonder kinderen. Toch een spiegelbeeld hotel van de beach die veel duurder is en waar de faciliteiten gedeeld worden.

Het paradijs aan zee
Door heer Bonot op 25-02-2013

Super vakantie er is daar echt niets aan toentertijd voegen

Super vakantie gehad! van 20-11 tm 7-12
Door Inge op 12-12-2012

Mijn partner en ik zijn bijna 3 weken verbleven in dit hotel en we hebben ons geen moment verveeld. We hadden zelfs een paar dagen nodig om alles te zien, zo groot is het. Er lopen verschillende dieren rond en er vliegen mooie vogels. Het is allemaal zo groot en uitgebreid, ik snap niet dat er mensen zijn die zeuren over die kleine dingen..want alles is in overvloed, in principe is er voor iedereen wat. We konden iedere dag kiezen uit de verschillende restaurants, of we gingen naar het buffet. Dat was heel uitgebreid, evenals het ontbijt 'sochtends. Er worden iedere avond shows gegeven, zoals een goochelshow, een mexicaanse folklore show, of een theatervoorstelling. Ook stonden er bijna altijd diverse kraampjes waar je souvenirs kon kopen. Het zwembad was MEGA, echt super..alleen wel koud, kouder als de zee. De zee was echt prachtig, je liep er zo naartoe. Het enige nadeel vond ik de ligging van het hotel. Je moest wel altijd met de taxi als je weg wilde, 20 min tot PLaya del carmen.

Droomreis
Door Monique op 24-08-2012

Dit hotel hadden we uitgezocht voor onze huwelijksreis. Geen seconde spijt van gehad. We hebben een fantastische reis gehad in een magnifiek hotel! Mooie grote kamers, met prima bedden. Goed onderhouden. Heerlijk eten in alle restaurants. Vooral het mexicaanse en het Japanse eten zijn aan te raden!

Odpoczynek gwarantowany
Door Maciej op 14-04-2012

Hotel z Sieci Iberostar Paraiso Del Mar jest bardzo pięknym miejscem. Jest on jednym z 4 hoteli w sieci Iberostar które tworzą w pełni funkcjonalny kompleks o powierzchni około 10 km2. W pełni Wyposażony,obsługa w pełni komunikatywna i uśmiechnięta. Człowiek czuje się komfortowo. Każdy znajdzie dla siebie mnóstwo atrakcji poczynając o d tak zwanego " nic nie robienia" , poprzez całe dnie róznych zabaw i konkursów , kończąc na nocnych zabawach na terenie hotelu lub za dodatkową opłatą w pobliskich miejscowościach ( Playa de Carmen - COCO Bongo ) Czas w meksyku leci wolniej, śpi się krócej i można się zrelaksować - tak jak kążdy ma ochotę. Miejsce warte swoich pieniędzy.

• Riu Lupita
    € 1013

Riu Lupita

8.2
    MexicoQuintana RooPlaya del Carmen

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• RIU Tequila

€ 1249

Iberostar Paraiso Beach

9.5
    MexicoQuintana RooPlaya del Carmen

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Riu Caribe

€ 1572

Iberostar Tucan

9.1
    MexicoQuintana RooPlaya del Carmen

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Viva Wyndham Azteca
    € 1151