Iberostar Selection Paraíso Maya Suites
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Iberostar Selection Paraíso Maya Suites
Duik in de luxe van Iberostar Selection Paraíso Maya Suites, waar het sprankelende zwembadcomplex en de adembenemende stranden van Playa Paraiso je roepen. Deze oase ligt ideaal voor strandliefhebbers en biedt een onvergetelijke vakantieervaring met zijn uitgebreide faciliteiten en uitmuntende service.
De Ligging
Iberostar Selection Paraíso Maya Suites bevindt zich aan de prachtige Riviera Maya, direct aan de zee, waardoor het de perfecte bestemming is voor strandvakantiegangers. Het hotel ligt op minder dan 30 minuten van het internationale vliegveld van Cancun en op 20 minuten van Playa del Carmen, waardoor het gemakkelijk te bereiken is en vakantiegangers gemakkelijk de lokale cultuur en bezienswaardigheden kunnen verkennen. Voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur, ligt het Tulum Maya Monument op ongeveer 86 km afstand, een must-see voor geschiedenis- en cultuurliefhebbers.
Iberostar Selection Paraíso Maya Suites biedt een ongeëvenaarde vakantie-ervaring met zijn luxueuze faciliteiten en diensten. Het hotel pronkt met een indrukwekkend zwembadcomplex bestaande uit 8 zwembaden, omgeven door ruime zonneterrassen met ligbedden en parasols, waar vakantiegangers kunnen genieten van de zon en ontspanning. De directe ligging aan het strand van Playa Paraiso biedt de ultieme strandervaring met gemakkelijke toegang tot het zand en de zee. Voor de actieve vakantiegangers is er een scala aan sportfaciliteiten, waaronder tennis, golf en een fitnessruimte. Het wellnesscentrum, Spa Sensations, biedt een serene ontsnapping met een verscheidenheid aan behandelingen. Met 9 restaurants, variërend van lokale tot internationale keukens, en meerdere bars, is er altijd wel iets nieuws om te proberen.
Bij Iberostar Selection Paraíso Maya Suites genieten vakantiegangers van een culinaire reis met een uitgebreid all-inclusive aanbod. Van uitgebreide buffetten voor ontbijt, lunch en diner tot à-la-carterestaurants met gespecialiseerde keukens zoals Japans, Frans en visgerechten, er is voor elk wat wils. De all-inclusive formule omvat ook snacks gedurende de hele dag en een selectie van lokale alcoholische en alcoholvrije dranken. Met meerdere bars verspreid over het resort, is verfrissing nooit ver weg.
Iberostar Selection Paraíso Maya Suites biedt faciliteiten die toegankelijk zijn voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, waaronder barrièrevrije toegangen. Houd er rekening mee dat voor het diner in de restaurants een kledingvoorschrift geldt. De geaccepteerde betalingsmethoden in het hotel omvatten Visa. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotelkluis
E-mailadres | |
Adresgegevens | 309. Carretera Chetumal - Puerto Juarez, km.309, 77710 |
Website |
Iberostar Selection Paraíso Maya Suites
Zeer mooi resort van alle luxe voorzien, alles wordt tot in de puntjes bij gehouden. De ligging is 15 km afstand van playa del carmen, taxi naar playa kost 350 peso. We zijn hier 12 dagen geweest en eigenlijk alleen maar zeer vriendelijk personeel mee gemaakt op een enkeling na. Kidsclub van zeer hoog niveau, aangestuurd door Emilio en dhr Bola. Animatieteam ook heel leuk en gedreven. Geld wisselen kun je het beste ter plekke in het hotel doen, hebben een betere wisselkoers dan gwk kantoor. Een absolute aanrader!
Dit hotel is een droom voor een luilekker-vakantie met letterlijk alles erop en eraan. Fantastisch onthaal, prachtige ruime kamers en supernetjes onderhouden, vingerknip naar de gebouwconsciege en je wordt op je wenken bediend. Zeer gevarieerde en verfijnde buffetrestaurants, fantastische themaretaurants. Zeer vriendelijk personeel met oog voor detail...na enkele dagen weten ze precies wat je wil en waar je belang aan hecht. Onze dochter heeft bij het afscheid geweend tot aan de luchthaven...Dit hotel was niet voor niets de beste all-in in de wereld 2013...een meer dan stevige aanrader.
We hebben echt een schitterende vakantie gehad in dit hotel. Je wordt heel vriendelijk ontvangen met een praatje en een cocktail, je hebt zelf geen omkijken naar je bagage. Alles wordt voor je geregeld, jij hoeft alleen maar te genieten. De zwembaden zijn talrijk en schitterend, enige minpuntje is dat het water warm is waardoor ze niet echt verkoeling bieden. Je hebt een ruime keuze in eten, maar de schalen worden constant aangevuld ipv vervangen. Mocht je niet van buffetten houden, er is ook meer dan genoeg keuze in a la carte restaurants. De kamers zijn ruim en worden goed schoon gehouden. Wij hebben een luxere kamer gekregen bij aankomst dan die we geboekt hadden, maar het kingsize bed en de jacuzzi op de kamer bevielen uitstekend! De omgeving met alle maya cultuur is ook echt de moeite van het bekijken waard. Normaal gaan we nooit vaker naar hetzelfde hotel in dit soort landen, maar voor dit hotel overwegen we zeker om van die regel af te stappen!
Iberostar Selection Paraíso Maya Suites
Zeer ruim hotel die deel uitmaakt van een resort van verschillende Iberostar hotels.
Kamers zijn zeer mooi en ruim.
Hotel heeft een mooie groene tuin.
Zeer uitgebreide keuze in dranken van de all inclusive (tot vers gemaakte smooties toe)
verschillende à la carte restaurants (niveau hier was wel ok maar kon een beetje beter voor een 5* all inclusive)
Ondertussen is het al 4jaar geleden dat we hier waren en hebben we al vele andere mooie hotels achter de rug, maar dit hotel was zeker wel de topper!!! Geweldig zwembad, fijn personeel, heerlijk eten en cocktails, lekkere bedden, mooi strand.. Ik had mijn fototoestel laten stuiteren en toen konden we met een pendelbusje naar de stad, waar we ook weer werden opgehaald.. Super service! Ook mooie excursies gedaan..
Zeer mooi hotel, we zijn er voor de 2e keer geweest. Het is nog steeds van hoge kwaliteit. Ik las verschillende recensies over het eten in buffet vorm. dat het niet goed zou zijn. Nou ik kan je vertellen dat dat helemaal niet waar is. Je weet niet eens waar je moet beginnen, zoveel keus. van vlees tot vis, verse groentes en vers fruit, een toetjes buffet waar je U tegen zegt. ik de bediening is ook erg profesioneel op alle fronten.
Verder is de animatie van professioneel niveau met professionele dansers en danseressen, het animatie team is erg gezellig en niet opdringerig en vermaken de kinderen op en top. er zijn ook prive zwembaden om je terug te trekken als je niet van de drukte houd aan het zwembad, deze zijn gesitueerd naast de gebouwen waar de kamers zich bevinden. er is ook een klein waterpark voor de kids aanwezig, die zich daar kostelijk kunnen vermaken, al om al is er voor ieder wat wils.
wij gaan zeker hier nog een keer terug
- € 1204
BlueBay Grand Esmeralda
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 1464
RIU Yucatan